"Läksin prügi välja viima. Tavaliselt seda tegelikult teeb mu 8aastane tütar. Tütar aga ta oli õues mängimas, niisiis läksin ma ise prügi viima," kirjeldas Delfi lugeja.

"Välja minnes panin tähele et ohoo, prügimaja uks on korda tehtud, ja oli hea meel, sest uks oli kinni lükatud. Tavaliselt oli uks lääpas vildakuti juba oktoobri kuu lõpust saati, ukse ülemine hing tuli keevitusest järjekordselt lahti."

"Oli hea meel, et uks terve ja ei jälginud hoolega ega pannud midagi tähele, sest pime oli ka, et uurima hakata midagi," selgitas majaelanik.

Ust avama hakates kukkus 20-30kilone rauduks talle käe peale. Käsi sai vigastada ja vigastuse fikseeris traumapunkt.

"Mis siis oleks saanud kui mu tütar oleks prügi viima läinud, tegu suure ja raske rauduksega?" küsib majaelanik nüüd.

Tema kinnitusel on haldusfirma ISS Eesti sellest uksest teadlik juba oktoobri lõpust saadik, aga midagi pole tehtud.

"Probleemidest Raadiku tänava munitsipaalmajas on teadlik ISS Eesti AS, Raadiku Arendus ja Tallinna linn - aga keegi midagi ette ei võta. Kas alles siis kui keegi surma saab või vigaseks muutub või sandiks jääb?"


"Inimesed on isegi pretensioone esitanud. Haldusfirma on esitanud isegi kuni 41.33 euroni ulatuvaid remondiarveid kuus. Maja laguneb, parandatakse auke makrofleksiga ja jäetaksegi nii, nagu tehti mu tuttava korteris duširuumis: lõhuti osa seina maha, lõigati lahti üks 25x25 cm kivi, pandi sama kivi tagasi ja see lasti makrofleksiga vahed täis ja nii seisab see juba kolm nädalat."