Loomulikult on arvamusi erinevaid ja igale maitsele peab midagi olema, aga mina konkreetselt leian, et seebikatel ei ole erilist mõttet.

Sügishooaeg tõotas tulema meeletult põnev ja humoorikas täis huvitavaid saateid igas vanuses inimestele.Samuti tõi sügis meie ette palju vanu ja armastatud saatesarju nagu "Võsareporter " ja "Saladused". Uus saade nimega "Rahaauk" tõotas tulema huvitav ja kaasahaarav, üle hulga aja ei tulnud pettuda-see tõesti on seda. Mulle üldiselt meeldivad sellised saated, kust saab midagi õppida, nagu on olnud saade "Kes tahab saada miljonäriks?" Ma ikka mäletan neid õhtuid, kus sõprade ja tuttavatega sai õhtuti teleri ees nuputada vastuseid. Mul on hea meel, et taas on midagi sellesarnat meie ekraanil.

Veel parem on see, et tavapärane Bingo Loto on muutunud hästi huvitavaks ja sarnaneb mõnes mõttes "Rahaaugule". Alati särav ja humoorikas saatejuht Mart Sander lisab "Lotokolmapäevale" vürtsi ja sära. Naeru ja huumorit tõi meie ekraanidele ka ammu tuntud Peeter Võsa, kes oma saates toob põnevaid olukordi elust enesest! Lisaks Peeter Võsale naelutab teleri ette alati rõõmsameelne Tuuli Roosmaa, kelle saates tulevad avalikkuse ette kõige räpasemad ja huvitavamad saladused.

Otse loomulikult ei puudu meie õhtutest ka uudistesaated.Kõige parem on Kanal2 "Reporter"  ja teate miks? Saatejuhid mõjuvad nii positiivselt ja "Reporter" tekitab lihtsalt häid ja mõnusaid emotsioone vihmasesse sügispäeva. Elulisi muresid käsitletakse saates "Kaua võib", kus püütakse õiglust ja tõde välja selgitada. Väga huvitav saade taaskord elust enesest. Suvest meenub kindlasti saade" Suvel võib", sellele sarnane saade on nüüd "Täna võib". Minu meelest väga põnev saade, sest sellel puudub kindel teema ja igas saates on midagi meeliköitvat ja meeldivat.

Uus saatesari, mis meie ette jõudis, on veel "Kalevipojad", mis räägib eesti meeste elust Soomes. See puudutab küll paljusid, aga minule see huvi ei paku, kuidagi väga igav ja tõsine. Neile, kes on krimi armastajad pakuvad Kanal2 ja TV3 meeleolukaid sarju " CSI New York " ja "NCIS Los Angeles " on põnevad sarjad, kus saab elada kaasa ja nautida tõelist actionit ja põnevust ! Kes aga tunneb huvi sellest, mis kuritegusid meie ümber toime pannakse saab informatsiooni varasemalt tuntud saatest " Krimi". Põnevust ja komöödilisi olukordi pakub ka meile tubli politseikoer Rex, sarjas "Komissaar Rex". On alles vahva koer, kes seal imetempe teeb!

Kellele aga ei piisa krimist ja komöödiast saab hirmuäratavaid emotsioone õudussarjast "Kondid". Minule see ei sobi, nõrganärviline nagu ma olen, jään parem komöödiliste sarjade juurde.

Päris palju saateid on neile, keda huvitavad suhted ja armastus ning romantika. Üks selline on "Avameelselt..." Küll seal alles jagub teemasid elust enesesest, suhetest, käsitletakse nii halbu kui rõõmsaid teemasid, mis puudutavad suhteid ja tundeid. Tuleb tunnistada, et suhted on minu lemmikteema ja nii võib oletada, et see saade on ka minu jaoks mõnus meelelahutus.

Kahtlemata on seda ka "Vali mind" ja "Peremees otsib perenaist!" Lihtsalt huvitav on see suhetemaailm, kas pole? Suhteid puudutavad teemad on ka saates "Seks ja küla", seda kül natuke teises valguses, kuid huvi peaks see pakkuma paljudele. Minule see saade just väga ei meeldi, pole väga minu maitse, aga kahtlemata on see paljude jaoks suurepärane.

Hallidesse sügisõhtudesse toob naeru ja lusti "Eestlane ja venelane". Tõsiselt üks parimaid kodumaiseid sarju, mis üldse on tehtud! Veel kord kiidusõnad! Naer on terviseks! Kahjuks pole elu nii lilleline ja humoorikas ja tuleb ette ka kurbi hetki, sellest jutustab meile "Kodutunne". See on samuti üks mu lemmikumatest saadetest, sest seal käsitletakse südamelähedasi teemasid. Loomulikult ei saa ära unustada inimesi, keda huvitab maailm. Juba meile tuntud Teet Margna ja Kristjan Jõekalda seiklevad seekord Venemaal ja toovad vaatajateni Venamaa eripärasusi ja sealset põnevat elu.

"Eesti kõige-kõige" on samuti üks saade, mis räägib maailmast, aga see puudutab just meie väikest ja armsat riiki-Eestit. Seal saame teada, kes on Eesti parim mootorrattur või palju maksab Eesti kõige kallim vein! Hästi hariv saade, mis on jällegi üks mu lemmikumatest.

Veinist rääkides. vaatajate ette on jõudnud taas huvitav saade "Elu veinimõisas", päris huvitav on teada saada kuidas see elu seal veinimõisas siiski käib. Veinisõber ma just pole, aga omajagu meeldivaid tundeid tekitab see saade minus siiski.

Sarnaselt Jõekaldale ja Margnale läksid ka Tätte ja Matvere imelist maailma avastama ja nende mõnusatest seiklustest saab selge ülevaate reede õhtuses saatesarjas" Tätte ja Matvere imeline ilmareis". Segaste suhete ja meeleolukate sündmustega üllatavad meid" Kälimehed". Kodu on inimestele üks tähtsamaid teemasid, kuid mida teevad meeleheitel koduperenaised, kodus? Hästi huvitav seriaal nii noortele kui vanadele on "Meeleheitel koduperenaised". Kodumaine sari on veel "Kelgukoerad", kust saavad eelkõige põneviku ja krimi armastajad meeleolukaid tundeid ammutada.

Suhte, krimi ja komöödia armastajad on leidnud omale meelepärased saated, aga mis on muusikaarmastajatele? Nende jaoks on sügisel eriti põnev saade - Laulupealinn. Täitsa põnev on näha, kuidas meie Eesti saab endale laulupealinna. Kas selleks saab  Laagri, Kohila, Tartu, Pärnu, Otepää, Kärdla või hoopis Kohtla-Järve? See selgub õige pea, tuleb vaid natuke oodata. Lisaks kriminullidele ja humoorikatele saadetele on igal õhtul eetris mõni põnev film, mille seast peaks igaüks endale meelepärase leidma.

Sügishooaeg on väga põnev, aga mind jääb ikka kummitama küsimus-kuhu jäid meie armastatud "Ühikarotid"?