Tööl valitseb ka alati kohe vaikus, kui raadiost horoskoopi lastakse. Kõik kuulavad huviga endale ennustatavat. See on vahva. Tegelikult paljud seda ei usu, aga uudishimust teevad seda ikka.

Ka mina ei saa öelda, et usun igat sõna oma horoskoobist. Kui ikka midagi halba ennustatakse, siis lasen selle kõrvust mööda. Tavaliselt on selleks kas trauma- või avariioht. Kui jäädagi terveks päevaks mõtlema oma avariiohu peale, siis on täiesti reaalne, et see ka juhtub. Kujutage nüüd ette: istud autosse, ise mõeldes, et oi keegi sõidab sulle täna kindlasti otsa. Sa oled ju hajevil ja "ootad" oma avariid. Sa ei suuda korralikult keskenduda, sest mõtled iga minut, kas saad raskelt viga või et oleks pidanud ikka elukindlustuse ära tegema. Sellistes mõtetes olles ei panegi sa enam liiklust tähele ja avarii ongi kerge tulema. Kas pole loogiline?

Ka uue aasta alguses ilmuvates aastahoroskoopides olevaid halbu ennustusi ma ei usu. Tihtipeale ennustab see kas suurt rahapuudust, haigusi või midagi hullematki. Usun, et kui loeksin, et juunis haigestun raskelt, siis see tõepoolest võibki nii minna. Aga jällegi ainult sellepärast, et olen ise ennast haigeks mõelnud. Kui pool aastat oma "haigust oodata", siis muutuksingi haigeks - saaksin masenduse või sügava depressiooni. Mõtleksin endale isegi vähi külge kui see võimalik oleks. 

Niisiis usun mina vaid häid ennustusi. Kui horoskoop lubab mulle tänaseks rõõmsat tuju, siis juba see teebki mu tuju heaks ja ennustus ongi ju täppi läinud. Ja kui aastahoroskoop lubab mulle augustiks raha ja reisi, siis juba alateadlikult hakkan raha kõrvale panema ja ennäe, saangi selle raha eest augustis reisile minna.

Kui teistsugused horoskoobid ette võtta, näiteks need, mis räägivad tähtkujust üldiselt, siis need on küll hämmastavalt paikapidavad. Näiteks minu tähemärgi horoskoopi lugedes läheb peaaegu kõik täppi. Iseloomuomadused, mis mulle meeldib ja mis ei meeldi, milline ma olen, milline partner mulle sobiks - kõik on täiesti õige! Loeks nagu iseenda käsiraamatut. Ma ei tea, kes need küll välja mõtles, aga igatahes pidi see väga suur töö olema, et nii õigesti kõik välja uurida. Üleüldse on horoskoobikoostajad väga toredad - nad suudavad kas või ühe lausega päeva rõõmsaks või mõnel vastupidiselt kurvaks teha.