Kõige populaarsem ravim oli lugejate seas ikka vana hea küüslauk. "Nagu tunnen, et pole päris terve, söön kohe küüslaugu võileiva. Olen viimastel aastatel ainult korra palavikuga põdenud, sain viiruse lastelastelt kui nad minu juures ravil olid. Lihtsalt magasin õige küüslaugu manustamise hetke maha," kirjutab üks Delfi lugeja. "Kui tunned, et hakkad haigeks jääma, tuleb purustada 1-2 küüslauguküünt. Segada see 50 grammi viinaga ja lipsu taha visata. Vana meremeeste nipp - aitab!" nõustub temaga ka teine.

"Väga hea efekti annab punasepäevakübara tinktuur. Kui tunned, et miskit hakkab tekkima, siis mõned tilgad ja enesetunne hea. Pole mitu aastat haige olnud, isegi suurt nohu mitte," pakub üks kommentaator ka küüslaugule alternatiivi.

Ühel lugejal on viiruse vastu aga terve retsept: "Köha puhul aitab kõige paremini islandi sambliku tee - väga mõru, kuid hästi kasulik. Kolm tassi päevas ning juba järgmisel päeval on kindlasti parem. Samas peaks ikka vähemalt 5-päevase kuuri tegema. Saialill on looduslik antibiootikum. Sellest võib teed teha ja kurku kuristada. Samuti võib ingveritee imesid teha. Koori ingverijuur, lõika tükkideks ja kalla keev vesi peale (lase tõmmata umbes 15-20 min). Lõpuks võib juurde panna lusikatäie mett ja pigistada poole sidruni mahl sisse. Seda jooki võiks ikka mitu korda päevas juua."

Nii mõnigi lugeja kurtis aga, et ingveri ja küüslaugu võludest võib küll palju rääkida, kuid väikesele lapsele ei ole võimalik neid haiguse ajal mingi nipiga sisse meelitada. Ühel lugejal oli aga ka selle tarvis lahendus: "Väikelaste puhul. Maitsvale magusale joogile lisada küüslaugu mahla. Alustada väiksemast kogusest (tilgutada mahla sisse), et laps harjuks. Hiljem kogust suurendada. Mõne aja pärast hakkab isegi meeldima. Proovitud nipp. Suured pipardajad võivad ka seda varjanti proovida."

Kuid et üldse enda ravimise peale mõtlema ei peaks, tuleks kõige pealt mitte haigeks jääda: "Käige siis, kui terved olete jääaugus suplemas ja ei tule ükski gripi- või nohulaadne tõbi teid tülitama," soovitab optimistlik lugeja.