Mõned neist on ise päris lapseohtu alles, kuid enda arust teavad nad täpselt, kuidas asjad siin maailmas olema peaksid ja kuidas mitte. Kuid sealjuures sõidavad nad pahatihti täiskäigul üle nii väljakujunenud (headest) tavadest kui ka loodusseadustest. Sageli jääb mulje, et sarnased probleemide lahendajad tekitavad ise meelega probleeme seal, kus neid pole, et vaid oma olemasolu ja ametikohta õigustada.

Aga mis siis on naiste elul Eestis viga? Seadused kehtivad kõigile inimestele, olenemata nende soost, rassist, maailmavaatest või automargist. Kui ahistatakse, võivad ka naised takistamatult politsei poole pöörduda — nii uskumatu, kui see ka ei tundu. Kuid samal ajal on kõik inimesed individuaalselt erinevad, vastavalt nende vaimsetele võimetele, kultuurilisele taustale või ka soole. Kuid fakt on, et mehed on reeglina naistest tugevamad. Näiteks ka spordis on meeste tulemused paremad. Vastavalt sellele tulenevad paratamatult ka mõned eelised. On näiteks töid, millega mehed lihtsalt saavad paremini hakkama ja milles naised on täielikud kobakäpad. On ka vastupidi.

Reeglina on mehed naistest ka kasvult suuremad ja seetõttu muidugi söövad rohkem. Igaüks saab isegi aru, et tänu kas või üksnes sellele füüsilisele eripärale, peaks meeste palk olemagi suurem kui naistel. Nüüd võib veidi muiata, kuid jätkame. Mehed pidavat suuremat palka saama. Aga ehk nad peavadki seda saama, vastavalt ausalt tehtud tööle? Ei maksaks kergekäeliselt uskuda mõne kibestunud feministi seletust, et mehed ei tee rohkem tööd jne. Fakt on, et ehitusel jaksab mees suuremaid raskusi tõsta ja ka meespolitseinik suudab tugeva pätiga paremini hakkama saada. Kui siin võrdsust rakendada, oleks tulemused vägagi traagilised.

Aga naised, asutage siis rohkem oma ahistamisvabu firmasid, võtke tööle naisi ja makske neile palju tahate. Pealegi on tänapäeval enamasti palk kokkuleppeline. Kas jälle mehed on süüdi? Tundub, et võrdsust soovitakse üksnes siis, kui teemaks on raha ehk palgad. Kvoodid tulevad kõne alla vaid siis, kui eesmärk on võimu juurde saamine. Kui aga jutuks on ehitussektor või kaitseväeteenistus, siis on kõik feministid ja võrdõiguslased vait kui sukk. Miks nii valikuline tegutsemine, kallid naisõiguslased?

Naised ja poliitika

Samuti poliitikas olevat vähe naisi. No aga naised, kas te siis ei tea, et Eestis kehtib ka naistele valimisõigus? Olge head ja kasutage seda! Millegipärast valib enamus naisi ikkagi poliitikasse mehi. Nüüd aga tahetavat kehtestada naiste ja meeste võrdsed kvoodid. See tähendaks siis seda, et ei loe mitte aju ja võimekus, vaid üksnes sugu. Kui selles nähakse suurt ühiskonna edasiminekut, siis…palju õnne meile! Kahetsusväärselt devalveerivad naised end ise poliitikas. Mingid vihmavarjuhoidjad ja teised beibpoliitikud, kes jumal teab mis teenete eest on ametikoha saanud. Ka korruptsioon pole naispoliitikutele võõras. Nii et miks peaks sootunnuste järgi kedagi valima? On võrdõiguslastel ja feministidel mingeid salajasi andmeid selle kohta? Siis paluks need avaldada!

Ma ei saa aru naistest, kes tahavad igal tingimusel olla samaväärsed meestega. See on mingi teatud sorti alaväärsuskompleks. Kui selline saab tähtsale kohale, siis ta hakkab meesoole kätte maksma. Selliseid näiteid võib näha mõningate kohtunike seas. Aga eks need Eesti kohtunikud ole üleüldse ühed omaette fruktid. Varsti on ehk trellide taga rohkem kohtunikke, kui vabaduses…

Loodusseaduste järgi on naised loodud järglaste ilmale toomiseks ja kasvatamiseks. See on nende loomulik funktsioon ja töö. Kuna seljuures naisel muudeks tegemisteks aega pole, siis mees peab pingutama ja toidu lauale tooma. See on nii aastatuhandeid olnud ja ükski üliagar (või peaks ütlema ogar) võrdõiguslane seda muuta ei saa. Võib muidugi teha kõik naised lastetuteks karjäärinaisteks, poolmeesteks, või anda lapsed kohe pärast sündi hooldajate kätte jne. Aga see oleks ebaloomulik. Laps vajab ellujäämiseks ema, samuti ema-lapse suhe arendab lapsel välja vajalikud emotsionaalsed ja intellektuaalsed võimed.

Kuhu see feminism ja nn võrdõiguslus on Euroopa viinud, seda näeme praegu eriti teravalt. Naised ei taha enam sünnitada ja luua suuri peresid. Euroopas on järjest süvenev negatiivne iive. Selle asemel, et immigrantidele toetusi maksta, võiks parem omadele naistele lastesaamist propageerida (kas või selle “Erinevus Rikastab”-kampaania asemel) ja suurperesid toetada, paraku ei ole see valitseva ärieliidi huvides, sest töökäsi ja kasumit on vaja kohe, pole aega oodata omamaiste laste kasvamist. Nii ongi igati mõistetav, miks naistest mehi vorbitakse ja homopropagandat soositakse. Vajatakse töökäsi, mitte lapsi!

Aga kui nüüd püüda sekundeerida võrdõiguslastele ja feministidele, siis tuleb tõesti nentida, et ebavõrdsust on tõesti kohutavalt palju. Toogem vaid mõned näited. Näiteks meestele kehtib kohustuslik ajateenistus, aga naistele mitte. See on karjuv ülekohus! Kindlasti kõiki rõhutuid eesti naisi paneb selline ebaõiglus õigustatud pahameelt tundma. Nagu ka see, et abielludes võetakse mehe nimi. See on lausa ebavõrdsuse tipp! Ja veel see, et mehed võivad palja ülakehaga ringi liikuda, kuid naistele tehakse selle peale väärteomenetlus. Appi! Milles probleem?! Mõnel mehel on seal ju veel rohkem pekki!

Kuid kui nüüd surmtõsiselt rääkida, siis palun jätke vähemalt püsti pissimine meeste privileegiks. Palun!

Lõpetada tahaks aga Tõnis Mäe poolt tuntuks lauldud ilusa laulusalmiga ja pühendada need kõigile tõsiusklikele võrdõiguslikkuse sõduritele:

Las jääda ükski mets lindude jaoks alles,
Las nääda ükski nurk nukruste jaoks alles,
Las jääda ükski laas leidmiste jaoks alles…