"Selline käitumine on Tallinna Transpordiameti poolt väga lühinägelik ja asjatundmatu, jalakäijate suhtes mõnitav ja liikluskorralduse koha pealt suisa ohtlik," kirjutas lugeja.

"Jalakäijad, sealhulgas noored vanemad lastekärudega, liiguvad mööda Faehlmanni ja Kollast tänavat (et vältida suure liiklusega Gonsiori tänava meeletut müra, vingugaasi ja tolmu/pori) Kadrioru parki ja tagasi ning sellel teekonnal jääb ainsaks ülekäigu kohaks Vilmsi tänaval Poska ja Vilmsi tänavate ristmik.

Ajal mil oli Vilmsi tänava ületamiseks oli olemas jalakäijate ülekäigu märgid ja maas sebrad oli see vägagi turvaline koht. Suunates Gonsiori ja Vilmsi tänavate ristmikule inimesed, kes on tulnud Kollast tänavat mööda, on sama mõnitav, kui suunata autojuhid lennujaamast kesklinna läbi Mustamäe.

Torupilli ja Raua ja Kompassi asumite elanike nimel avaldan soovi see jalakäijate ülekäigu koht taastada koos joonitud sebrade ja ülekäiku tähistavate märkidega."

Tema kinnitusel vastas transpordiamet talle, et kõnealune ülekäigukoht likvideeriti Tallinna tranpordiameti algatusel, kuna tegemist on väga liiklusohtliku kohaga jalakäijatele (keerulise konfiguratsiooniga ristmik). Hoopis turvalisem olevat Vilmsi tänavat ületada lähedalasuval Gonsiori tänava fooriristmikul.