Pildistajana, kes hindab ehedust, paneb Anete ette vaadata läbi telefonikaamera elu kõigis tema tegelikes värvides. Kui lapsel lõug mõngline, ei maksa kiirustada seda puhtaks pühkima. Aastaid hiljem on Instagramist innustust saanud lavastatud paraadkaadrite kõrval, miks mitte ka asemel, tore nautida ka päriselu. Kuidas saada laps kaadrisse ägedalt ka vastu päikest? Jah, lugesid õigesti – vastu päikest – seda ja palju muud saad teada, kui vaatad videot.

Ära unusta ka Aneti pilte pisikesest Sebsust!

  • Uutes Huawei P40 seeria nutitelefonides on rakenduste pood AppGallery – see on suuruselt kolmas rakenduste pood maailmas, kust leiad omale vajalikud äpid.
  • Kui ei leia AppGalleryst vajalikku rakendust, siis saad alati kasutada telefoni kloonimise äppi Phone Clone ja kloonida vajalikud rakendused oma eelmisest Androidi nutitelefonist uude telefoni.
  • Lisaks sellele saab Facebooki ja WhatsAppi alla laadida otse ametlikelt veebisaitidelt.
  • Paljusid rakendusi – näiteks pangateenuseid või YouTube’i – saab kasutada veebibrauseri kaudu.
  • AppGallery kasvab pidevalt. Igas riigis on kohalik meeskond, kes töötab selle kallal, et laadida sinna üles uusi rakendusi, nii et peagi on AppGallerys suurem osa kohalikke ja globaalseid rakendusi.