Nagu ikka, nii on ka video tegemise juures kõige olulisem valgus. Magnus soovitab liikuva pildi puhul alguses leida meelepärane heledus ja see lukustada, et automaatrežiim filmimise käigus pilti vastavalt sellele, mis su objektiivi satub, heledamaks ja tumedamaks ei keeraks.

Endlikepp, mis sul siiani ehk vähe rakendust leidnud, tasub nüüd ligi võtta, sest selfie stick näitab end filmimisel asendamatu abimehena ja on võtet päästmas isegi siis, kui statiivi veel või parasjagu kaasas pole. Nippe, mida Magnus jagab, on teisigi ning selgemaks saavad ka lai-, kesk- ja detailplaan. Ja monteerimine – selle oleks peaaegu unustanud.

Tea, et kõige parema video teed telefoniga, mille kaamerat sa kõige paremini tunned.

Vaata videot, mille Magnus filmis ja monteeris kokku uue nutitelefoniga Huawei P40 Pro.


  • Uutes Huawei P40 seeria nutitelefonides on rakenduste pood AppGallery – see on suuruselt kolmas rakenduste pood maailmas, kust leiad omale vajalikud rakendused.
  • Kui ei leia AppGalleryst vajalikku rakendust, siis saad alati kasutada telefoni kloonimise rakendust Phone Clone ja kloonida vajalikud rakendused oma eelmisest Androidi nutitelefonist uude telefoni.
  • Lisaks sellele saab Facebooki ja WhatsAppi alla laadida otse ametlikelt veebisaitidelt.
  • Paljusid rakendusi saab kasutada veebibrauseri kaudu – näiteks pangateenused või YouTube.
  • AppGallery kasvab pidevalt. Igas riigis on kohalik meeskond, kes töötab selle kallal, et laadida sinna üles uusi rakendusi, nii et peagi on AppGallerys suurem osa kohalikke ja globaalseid rakendusi.

Jaga
Kommentaarid