Nimetatud ajavahemikul suunatakse liinide nr 31, 53, 55, 56, 67 ja 68 autobussid mõlemal liiklussuunal ümbersõidule Pronksi tänava, J. Kunderi tänava ja Laagna tee kaudu.

Autobussiliinidel nr 31, 53, 55, 56, 67 ja 68 tehakse mõlemal liiklussuunal ajutine Gonsiori peatus J. Kunderi tänaval Fr. R. Kreutzwaldi tänava ristmiku piirkonnas ning Laulupeo peatus Laulupeo tänava ja Laagna tee ristmike vahelisel J. Kunderi tänava lõigul.

Gonsiori tänava Maneeži tänava ja – Laagna vahelise lõigu ümberehituse tulemusel jääb tänav kolme sõidurajaga. Mõlemas sõidusuunas tuleb ühissõidukirada ning keskmine sõidurada korraldatakse muutsuunaliiklusega sõidurajaks, kus hommikusel perioodil toimub liiklus suunaga kesklinna poole, õhtul aga vastupidi – suunaga Lasnamäe poole.

„Gonsiori tänava rekonstrueerimise töövõtuleping on allkirjastatud AS-iga TREV-2 Grupp. Lepingu kogumaksumus on 9 mln eurot, millest AS-i Tallinna Vesi poolt kaasfinantseeritav osa on 1,5 mln eurot,“ ütles Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. „Tööde maht sisaldab tänavavalgustuse, sademevee- ja olmevee kanalisatsiooni, veetrasside, sidekanalisatsiooni, elektri õhuliinide ja maakaabelliinide, gaasitorustiku, kaugküttetorustiku ehitamist ja rekonstrueerimist, liikluskorraldusvahendite paigaldamist ning haljastuse rajamist.“