Teeolud

Teekatted on varahommikul põhi- ja suurematel tugimaanteedel soolamärjad, märjad, soolaniisked või kuivad. Saartel ja Kagu-Eestis sajab vihma. Teel püsib libedusoht.

Ilmaprognoosi kohaselt sajab päeval mitmel pool lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele

Sõida neljarealise maantee teisel sõidurajal pärast lumesadu, tuisku või libeduse teket ettevaatlikult. See ei pruugi olla sama hästi sõidetav kui esimene sõidurada, sest libedustõrje materjalid toimivad seal väiksema liiklussageduse tõttu aeglasemalt.

Liikluspiirangud

Jõgeva maakond

Jõgeva maakonnas on täna kell 8-15 jooksul raudtee kapitaalremondi tõttu liiklusele suletud:

* Vaimastvere–Laiuse maantee (km 4,2). Ümbersõit toimub Ripuka tee ja Vägeva-Pedja maantee kaudu. Teekond pikeneb 1,8 km võrra;

• Õuna-Mutso maantee (km 2,7). Ümbersõit toimub Jõgeva-Mustvee maantee kaudu. Teekond pikeneb 2 km võrra;

• Kassinurme-Änkküla maantee (km 0,1). Ümbersõit toimub Kaarepere küla ja Palamuse aleviku kaudu. Teekond pikeneb 8 km võrra

Harju maakond

Tallinna-Narva maanteel Maardu-Võerdla lõigul (km 17,2–18,7) toimuvad kell 14 lõhkamistööd. Lõik on liiklusele suletud umbes viie minuti vältel.

Lääne-Viru maakond

Tallinna-Narva maanteel Viitna-Rõmeda lõigul (km 74,0–74,5) ja Rõmeda-Kärmu lõigul (km 77,1-77,4) toimuvad piirdetööd. Töötsoonis kehtib kiiruspiirang.

Järva-Jaani-Tamsalu-Kullenga maanteel Tamsalu viaduktil (km 19,1) algab sillavuukide remont. Üks sõidusuund on suletud, töötsoonis kehtib kiiruspiirang.

Lisainfot teeolude kohta vaata www.tarktee.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.