Huawei AppGallery on maailmas suuruselt kolmas äpipood

AppGallery rakendustepood, millest leiad erinevaid äppe oma Huawei telefonidesse ning tahvelarvutitesse, on saadaval enam kui 170 riigis ning iga kuu kasutab seda oma seadmetesse lisarakenduste paigaldamiseks üle 400 miljoni inimese. Poes on saadaval rohkem kui 60 000 äppi ning loomulikult laieneb valik igapäevaselt. Samuti on saadaval ka äpid, mida tunneb ammu kogu maailm: Snapchat, TikTok, Zoom meeting, Tom Tom, Tinder, Booking.com ja paljud teised.

Pidev koostöö kohalike arendajatega

Lisaks suurtele ja tuntud äppidele leiab tänu Huawei lokaalsetele tiimidele igapäevaselt üha enam AppGallery kaudu iga konkreetse riigi rakendusi. Nii ka Eestis – saadaval on kodumaised Delfi ja MeetFrank, aga näiteks ka digitaalseks allkirjastamiseks vajalik DigiDoci rakendus. Samuti LHV panga rakendus kiireks ja mugavaks pangatoimingute läbiviimiseks. Pidevalt käib tihe koostöö, et uusi ja Eestis populaarseid äppe oleks aina enam ja enam.

Turvalisus ennekõike!

Tänases maailmas pööratakse kasutaja andmete turvalisusele erakordselt suurt rõhku. Erand pole ka Huawei AppGallery: Huawei kontrollib AppGallery äppide turvalisust ja neid, kes äppe üles laadivad, tehes seda erinevate kanalite kaudu.
Nagu öeldud, läbivad kõik üleslaaditavad rakendused põhjaliku kontrolli ning kõik kasutajate informatsioon on kaitstud tugevaima turvalisuse tasemega. Kõikide isikuandmete töötlemine toimub vajadusel seadmesiseselt, andes igale kasutajale nende üle absoluutse kontrolli. Enne AppGallerysse üleslaadimist testitakse kõiki rakendusi mitmel erineval tasemel. Eelkõige kontrollitakse isiklike ja muude tundlike andmete turvalisust, sellega seotud turvaauke, pahatahtliku käitumise ohtu ja rakenduse omaniku isikut. Teiseks kontrollitakse kiipi, kasutajaliidest, rakenduse reitingut ja pilve turvakihte. Kolmandaks vaadatakse üle allalaadimise ja installimise turvalisus. Loomulikult järgib Huawei oma tegevuses kõiki kohalikke, Euroopa ja globaalseid seadusi ja määrusi ning see kehtib ka AppGallery kohta.

Ütle AppGalleryle, milliseid äppe soovid

Funktsioon kannab nime Wishlist ehk soovide nimekiri. Iga kasutaja saab luua oma soovitavatest rakendustest isikliku soovide nimekirja. Näiteks on sinu soov laadida alla mõni konkreetne mäng, kuid seda pole veel AppGallerys saadaval. Lisa see mäng endale soovide nimekirja. Seejärel saad ära märkida soovi, et rakendus laaditakse automaatselt alla, kui see on AppGallery valikusse lisandunud. Sinu mureks jääb ainult mängu nautida!

Jaga
Kommentaarid