Huawei Phone Clone’i rakendusega saab seda teha telefonide operatsioonisüsteemidest olenemata. Näiteks Huawei uue lipulaeva P40 Pro soetamisel kulub andmete liigutamiseks vaid paar minutit.

Inimesed vahetavad üha sagedamini oma telefone uuemate ja paremate vastu. Uue nutitelefoni esmakordne sisselülitamine ja seadistamine on kahtlemata põnev, kuid enamik meist ei soovi uue seadmega täiesti nullist alustada. Fotode, kontaktide, sõnumite, vestluste ajaloo ja rakenduste andmete edastamine või uute äppide allalaadimine oli varem tüütu ja ajamahukas.

Huawei Phone Clone’i funktsiooniga saab nüüd nutitelefonide vahel hõlpsalt andmeid edastada, olenemata sellest, kas kasutate iOSi või Androidi operatsioonisüsteemi. Tuleb lihtsalt mõlemas seadmes Phone Clone sisse lülitada, tuvastada oma uus ja vana seade ning need omavahel siduda.

Huawei uue lipulaevaga P40 Pro kulub andmete liigutamiseks vaid paar minutit.
Huawei koolitusjuhi Jekaterina Mishina sõnul töötab Huawei Phone Clone WiFi vahendusel ja see võimaldab kasutajatel jätta vahele samm, mis nõuaks oma andmete arvutisse laadimist või kaugedastusteenuse jaoks registreerimist. „Andmed viiakse ilma mobiilset andmesidet kasutamata vanast telefonist otse uude. Protsess on uskumatult kiire, muutes telefonivahetuse palju lihtsamaks ja mugavamaks,“ sõnas Mishina.

Peale selle võimaldab Huawei Phone Clone kasutajatel valida, milliseid rakendusi ja andmeid nad uude telefoni edastada tahavad, selle asemel et valimatult tervet seadet kloonida. See säästab aega ja vähendab kasutatud mälumahtu.

Ultra Vision Leica Quadi kaameraga teed fotosid ja videoid igal ajal ja igal pool, kus iganes soovid.

„Rakendus võimaldab uue telefoniga ühenduse luua ja liigutada andmeid ülikiirelt, 1 GB minutis. Pole oluline, kui palju pilte ja videoid sa teinud oled, need laaditakse uude nutitelefoni vaid mõne minutiga. Ja mis kõige tähtsam, protsess toimub ohutult üle turvatud WiFi-võrgu. Tagavarakoopiat andmetest ei säilitata pilves ega kõvakettal,“ ütles Huawei koolitusjuht.

Kui kõik andmed on edastatud, annab Phone Clone’i uusim versioon kasutajatele soovitusi populaarsete kohalike rakenduste hulgast. Kõiki neid rakendusi on Huawei AppGalleryst lihtne alla laadida.

Kuus sammu uue nutitelefoni üles seadmiseks Phone Clone’i abiga

  1. Ava uuest telefonist Phone Clone’i äpp ja tee valik „See on uus telefon“.
  2. Mine vanas telefonis Phone Clone’i rakendusse (leitav ka teiste rakenduste platvormilt) ja tee valik „See on vana telefon“.
  3. Ühenda kaks telefoni, skännides vana telefoniga uuel kuvatavat QR-koodi.
  4. Vali, milliseid andmeid soovid vanast telefonist uude üle viia. Huawei Phone Clone võimaldab automaatselt terve telefoni sisu üleviimise asemel kasutajatel valida, milliseid äppe ja infot nad kopeerida soovivad. See ei säästa ainult aega, vaid ka mälumahtu.
  5. Oota, kuni üleviimine lõpetatakse.
  6. Naudi oma uut telefoni kogu vajamineva infoga.
Jaga
Kommentaarid