Huawei uusim, kauaoodatud P40 seeriasse kuuluv P40 Lite kõike seda suudabki. Tõepoolest, Huawei P40 Lite on oma tagaküljel asuva nelikkaamera ja suurepärase optikaga pildistamiseks ideaalne seade. „Kaamerasüsteem koosneb 48 MP põhikaamerast, 8 MP ülilainurk-objektiivist, 2 MP makroobjektiivist ja 2 MP Bokeh-objektiivist, millega saab jäädvustada erineva süžeega pilte – laia nurga alt, teravamalt ning täiesti lähedalt,“ ütles Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Täiesti uskumatuid tulemusi näitab see seade pimedas pildistades. Teate ju küll, kui proovida jäädvustada ilusat linnakuma või valgusmängu ja kaamerale jääb vaid määratlematu objekt. P40 Lite’iga seda muret pole. Ja ka sellega tehtud selfid jäävad Instagramis silma – nagu tuntuima profifotograafi tehtud!

Gaming time

Viimastel aastatel on telefonimängude populaarsus taas tõusuteel – ligikaudu kolmandik maailma elanikkonnast mängib nutitelefonis. Statistika näitab ka, et mängud on enim allalaaditud rakendused teismeliste seas.

Just seetõttu pakub ka Huawei P40 Lite kasutajale täiustatud mängukogemust. „Telefoni korpuses peitub piisavalt jõudlust, et tulla toime ka kõige nõudlikumate mängudega. Uue põlvkonna GPU Turbo pakub ilma viivituseta HD-graafikat ja suurt kaadrisagedust, nii et sujuv kogemus on tagatud ka kiires mängutuhinas. See tarbib ka üllatavalt vähe energiat, seega saate mängida palju kauem,“ rääkis Mishina. Kusjuures telefoni 4200 mAh akul on 40 W HUAWEI SuperCharge võimekus, laadides kõigest 30 minutiga täis 70 protsenti akust.

Saa osa Huawei ökosüsteemist ja AppGallery platvormist

P40 seeria, kaasa arvatud Lite-versioon, on üks esimestest Huawei telefonidest, mis tuleb sisseehitatud AppGallery rakenduste platvormiga. AppGallery on maailmas suuruselt kolmas äpipood ja sealt allalaaditavad rakendused töötavad ideaalselt just uute Huawei telefonidega.

Kõik kõige populaarsemad rakendused on uuendatud AppGallerys olemas. Täpsemalt leiab sealt 1200 maailma tipprakendust ja 1000 maailma kõige enam kasutatud rakendust ning pidevalt käib töö kohalike äppide valiku laiendamiseks.

Kui sa enda lemmikäppi mingil põhjusel Huawei AppGalleryst ei leia, siis selle allalaadimiseks on mitmeid alternatiive. Rakendusi saab alla laadida ametlikelt veebilehtedelt, kasutada Quick Appsi süsteemi või uut Phone Clone’i lahendust enda andmete liigutamiseks eelmisest telefonist. Tuleb lihtsalt mõlemas seadmes Phone Clone sisse lülitada, tuvastada oma uus ja vana seade, ning need siduda. Phone Clone võimaldab seadmetevahelist andmevahetust hoolimata sellest, millist operatsioonisüsteemi varem kasutasid.

Huawei võtab AppGallerys arvesse ka kasutajate soove. Kui annad platvormi kaudu teada puuduolevast, kuid väga olulisest rakendusest, siis võtab ettevõte selle lisamise enda südameasjaks ja annab isiklikult märku, kui rakendus on platvormile saabunud. AppGallery meeskond teeb koostööd parimate arendajatega üle maailma.

Et uue P40 Lite’i kõigist omadustest osa saada, otsi AppGalleryst spetsiaalseid fototöötlusprogramme ja populaarsemaid mänge ning tunneta nelikkaamera ja Kirin 810 kaheksatuumalise protsessori tõelist jõudlust.

Jaga
Kommentaarid