Kui maailmas on üks telefon, mis täiesti kindlasti antud nõudmisetele vastab (ja mitte ainult lapsevanemate arvates), siis on selleks Nova 5T – Huawei ennekõike nooremale sihtrühmale mõeldud telefon, mis täiesti mõistliku hinna juures täis tipptasemel tehnikat.

Välimus, mis paneb päid pöörama

Huawei Nova 5T üheks suureks plussiks lisaks tehnilistele näitajatele on tema disain. Kolmes värvitoonis purustav sinine, südasuvine lilla, must – värvides saadaolevad telefonid on taotluslikult nooruslikud. Loomulikult ei tähenda see seda, et neid ei võiks kasutada ka pisut vanemad inimesed, kuid tegemist on siiski disainiga, mis loodud ennekõike noortele. Nooruslikkus väljendub ka telefoni teistes elementides – telefon on kerge ning õhuke ning loomulikult on pööratud telefoni loomise juures tähelepanu ka turvalisusele. Tavapäraste koodide kõrval on kasutusel ka biomeetriline isikutuvastus, mis viidud telefoni disainides küljele sisse-välja lülitamise nuppu, mis tunneb ära oma kasutaja näpujälje ning avabki telefoni.

Kaamerad kõige pildistamiseks superhea kvaliteediga

Nova 5T on telefon, millel sees suisa viis kaamerat, millest igaühel oma kindel roll. Tänu kaameratele saab absoluutselt iga nooruk toota materjali täpselt enda jaoks sobivale platformile, olgu siis video- või fotograafina. Telefonis on nii makrokaamera lähivõtete jaoks, super lainurkkaamera, suurepärane selfie-kaamera ning sügavusassitent ja suisa 48 MP põhikaamera. Tänu loetletud kaameratele saavad salvestatud kõige erinevamad olukorrad, millesse noored inimesed võivad sattuda. Ja mis kõige tähtsam – seda kõike suurepärase kvaliteediga, sest appi tuleb ka alati Huawei loodud tehisintelligents, mis aitab ka kõige nooremal ning algajamal fotograafil luua just selle kõige õigema pildi, valides ise sobivaima kaamera.

Suur ekraan ja vastupidav aku

Kõige selle enda pildistatava ilu nägemiseks on noortele ka oluline, et telefoni ekraan oleks suur ning terava pildiga. Suurust on ekraanil suisa 6,26 tolli, mis täiesti võrreldav märksa kallimate telefonide ekraanimõõduga. Ekraanile lisvad võlu tehnoloogiad, tänu millele võib olla pildi vaatamine pisut häiritud – kaamera on liikunud ekraani sisse ning peidetud on ka sensorid. Seega on kasutajale antud ette kirgas ning kõrgekvaliteedilise pildiga suur ekraan ilma segavate teguriteta. Selle juures ei pea kasutaja tegema ka kompromisse aku osas, mis on suur ning mahukas ja kestab muretult ka noortele tavapärase tiheda kasutuse juures vastu vähemalt terve päeva.

Põhjuseid oleks veel ja veel

Põhjuseid, miks sobib Huawei Nova 5T kõige paremini kõikidele noortele telefonikasutajatele oleks veel ja veel. Näiteks hind, mis võiks jääda alla 400€. Või siis juba mainitud tehisintelligents, mis teeb telefoni kasutamise palju lihtsamaks ning aitab kasutajat nii mõnelgi muul moel, kui ainult fotode tegemine. Või näiteks kiirlaadimine, mis võimaldab (siiski veel juhtme abil) laadida telefoni „kasutamiskõlblikuks“ ülima kiirusega. Ehk siis kõik põhjused, mis tänasele noorele, kes enamus ajast jooksus, olulised ja vajalikud.

Saada see artikkel nüüd mõnele endast nooremale sõbrale ja vaata, mis ta sulle vastab. Ilmselt küsiks ta ainult, et „Kust seda telefoni saaks?“.

Jaga
Kommentaarid