Öeldakse, et kõige parem kaamera on see, mis sul alati kaasas on. Eriti kehtib see sotsiaalmeedia tarbeks fotode tegemisel, sest näiteks Instagrami või Facebooki jaoks õige pildi tabamiseks võivad sul olla ainult loetud hetked.

Suurepäraseid pilte aitab teha tehisintellekt

Nii nagu teistegi selle põlvkonna Huawei telefonide kaameratel, mängib ka Nova 5T puhul täiusliku foto tegemisel oma rolli Huawei loodud tehisintellekt. Tema üks ja ainus ülesanne fotode tegemisel ongi aidata saavutada ükskõik millistes oludes parim tulemus.

Nova 5T on telefon, mille tagaküljel on kõige erinevamate piltide või videote tegemiseks suisa neli kaamerat:

  • 16 MP superlainurk, millega saab pildistada näiteks ülisuuri plaane linnast või loodusest,
  • 48 MP põhikaamera, mis võimaldab teha teravaid ja parimaid nii-öelda tavapilte,
  • 2 MP sügavusassistendiga kaamera, mille eesmärk on luua bokeh-efekti,
  • 2 MP makrokaamera, millega on võimalik jäädvustada üksikasjalikke lähivaateid.
Huawei nova 5T macrofoto

Loomulikult suudab ka iga kaamera eraldi luua pilte, millega võiksid ilmselt auhindu võita, kuid sinu elu lihtsustamiseks tulebki nüüd mängu see müstiline Nova 5T tehisintellekt. Tänu sellele jääb sinu tööks ainult pildistatav objekt leida ja ülejäänu võid juba tehnoloogia hooleks jätta. AI (ehk tehisintellekt) otsustab sinu eest, millist kaamerat on igas olukorras kõige mõistlikum kasutada ja sinu mureks jääb ainult nuppu vajutada. Peale selle võimaldab AI tehtud fotot tuunida, andes sulle võimaluse lisada näiteks portree-efekt või mõni ägedam filter.

Täpselt sama kehtib ka muidu väga kapriisse pimedas pildistamise puhul. Peale selle, et kaamera sensorid on võimelised tänu suurele valgustundlikkusele tegema pilte ka hämarates ja rasketes oludes, aitab AI ka siin pildist absoluutse maksimumi välja võluda.

Ülivõimas selfikaamera

Loomulikult on Huawei Nova 5T varustatud ka eesmise ehk selfikaameraga. Suisa 32 MP võimsusega kaamera välistab tänu kõrgele tundlikkusele selfikaamerate suurima murekoha – kesise kvaliteedi. Loomulikult annab ka siin oma osa veelgi parema foto sündi AI, pakkudes sulle võimalust juba tehtud fotot soovi korral kaunistada ja põnevamaks muuta.

Niisiis pole Instagrami ilupiltide tegemine üldse keeruline. Vahet pole, kas räägime inimestest või loodusest, pildistamine võib tegelikult olla väga lihtne. Eelduseks on lihtsalt hea kaamera ja oskus õigeid hetki mitte mööda lasta.

Huawei nova 5T
Jaga
Kommentaarid