Numbrid ei loe peaaegu midagi, loeb sisu!

Numbrid on muidugi olulised. Aga mitte lõpuni. Sest tähtis on see, kui mõnusalt saad sa teha pilti ja kaua kestab aku. Ja oluline on ka see, et telefon ei maksaks tervet varandust. Huawei Nova 5T on täpselt selline telefon. Värvivalik - Crush Blue, Midsummer Purple ning Black – oleksid sobilikud ükskõik, millisele Youtube’i staarile. Kaamerad, mida telefonil on koos supervõimsa selfikaameraga kokku suisa viis, teevad just sinu piltidest kõige lahendamad pildid nii Instagrami, snäppi kui ka Facebooki. Aga oota, see telefon muutub kohe veel coolimaks.

Vaata, mis maailmas toimub suurelt ekraanilt

Suur, 6.26 tolline ekraan on selle telefoni üks põhilisi tõmbenumberid. Eemaldatud on kõik, mis võiksid segada selle suure ning selge pildi vaatamist – kulm, sensorid ja kaamera. Suur ning Full HD kvaliteeti toetav LCD ekraan võimaldab tänu suurele pikslitihedusele ning resolutsioonile (2340x1080px) näha kasutajal ka suure nurga alt kõiki värve selgelt ning puhtalt. Nii pole väga imestada, kui kodus telekast või arvutist ei viitsigi enam midagi vaadata – mis neist ikka käima panna, kui telefoni pilt on peaagu sama suur aga kindlasti mitu korda parem.

Selfikaamera kui väike stuudio sinu taskus

Mitte tavaline stuudio, vaid puhas profivärk! Kuid tavalisest ning harjumuspärasest kohast on 32MP kaamera liikunud ekraani sisse. Jah, justnimelt. Sellise võimsusega kaamera on vaid pisikene silm ekraani vasakus ülanurgas. Tee pilti valges või hämaras. Kasuta bokeh efekti või lisa pildile erinevaid raame ja lauseid. Valik on sinu. Tänu Huawei sisse ehitatud AI (tehisintelligents) tehnoloogiale suudab kaamera keerulistes oludes adapteeruda ning võluda välja terava pildi ka seal, kus teised hätta jääksid – on ju hea teha õhtul kontserdil või peol pilte, et neid hiljem vaadata ning meenudata.

Neli kaamerat kõige muu tabamiseks

Erinevalt mõnest konkurendist on Huawei oma kaamerad (super lainurk, makro, sügavusassistent ning 48MP põhikaamera) paigutanud sirges reas, mis lisab telefonile, mis oma välimuselt niigi suhteliselt slim veelgi niiöelda kõhnust. Nii ongi Nova telefon käes mugav ning ergonoomiline, kuid samas tõeliselt kerge ning hea käsitleda. Nova tehisintellekt on igal hetkel sinu eest valmis otsuseid langetama, ning nii võid teha muudatusi filmitavasse või pildistatavasse kasvõi käigu pealt. Isegi filtrid on sisse ehitatud, mis võimaldab sul lõpuks ometi loobuda nendest Instagrami vanadest filtritest.

Telefon ei tee ühelgi moel järeleandmisi kasutatava tehnoloogia osas. Nii on telefon ühtlasi võimas foto- ning videokaamera kui ka tõeliselt võimas näiteks mängimiseks. Loomulikult toetab telefon tänaseks täiesti tavapäraseks muutunud kiirlaadimist ning biomeetrilist isikutuvastust, mis näpujälje lugeja näol on integreeritud telefoni küljele sisse-välja lülitamise nuppu.

Ole teistest ees

Öeldakse, et maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse. Loomulikult jääb alati teatavalt määral vaielda, et kellele mingi telefon kõige rohkem meele järgi on. Kuid kui lähtuda puhtalt hinna ja kvaliteedi suhtest – ehk siis palju maksad ja mida tegelikult saad, on Nova 5T telefonile keerukas leida vastast. Internetis leiduvad kommentaarid on küll mitmes aspektis ehk erineval seisukohal, kuid ühes on kõik suhteliselt sama meelt: kui eelmisel, 2018 aastal, oli telefonituru üheks suurimaks positiivseks üllatajaks Huawei Nova 3T, siis sel aastal on panused pandud Nova 5T peale. Ning suure tõenäosusega see nii saab ka olema, sest antud hinna eest on telefoni, mis veel palju rohkemat suudaks, keerukas leida.

See on telefon, mida kasutades võid olla kindel, et kõige šefim telefon on just sinul!

Huawei Nova 5T
Ekraan
: 6.26“ LCD

Resolutsioon
: FHD+, 2340x1080px

CPU
: HUAWEI Kirin 980 Octa-core

2 x Cortex-A76 Based 2.6 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 1.92 GHz + 4 x Cortex-A55 1.8 GHz

Esikaamera
: 32 MP, f/2.0 aperture

Tagakaamerad
: 48 MP (f/1.8 aperture AF) + 16 M (f/2.2 aperture FF) + 2 M (f/2.4 aperture FF) + 2 M (f/2.4 aperture FF) autofookusega

Aku
: 3750 mAh
Jaga
Kommentaarid