Delfi TV toob algusega kell 16.30 vaatajateni otseülekande Viljandist Ugala teatrimajja saabuvatest presidendi vastuvõtu külalistest, mida kommenteerivad LP ja Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg, Anne&Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik ja Kroonika ajakirjanik Jaanus Hämarsoo. Kell 18 vahendab Delfi TV otsepilti president Kersti Kaljulaidi aastapäevakõnest ning alates kella 19.25-st jätkub otseülekanne taas meelelahutuslikumal lainel - Veidenbergi, Helviku ja Hämarsoo kommentaaridega vürtsitatud pildiga vastuvõtu fotoseina melult.

Delfi portaalist leiab lisaks otseülekannetele Eesti sünnipäeval otseblogid, fotod ja videod kõikidelt olulistelt peoüritustelt alates hommikuselt lipuheiskamiselt Toompeal ja Kaitseväe paraadilt Vabaduse väljakul kuni õhtuse vastuvõtuni Viljandis. Õhtul, öösel ja järgmisel päeval saab koos Kroonika ja Anne&Stiili moeekspertide kommentaaridega põhjaliku ülevaate vastuvõtu kõige-kõigematest nii mahukate galeriide kui ka videokokkuvõtete abil.

Delfi ja Eesti Päevalehe arvamusveeb toob esmaspäeva õhtul lugejateni operatiivsed reaktsioonid president Kersti Kaljulaidi aastapäevakõnele.

Õhtuse presidendi vastuvõtuga paralleelselt vahendab Delfi alates kella 19-st otsepildis sündmusi ka Vabaduse väljakult ja vanalinnast, kus EKRE korraldatavale Tõrvikurongkäigule on oodata suuri rahvamasse.