Anna Pärnoja (loo avapildil)


Lemmik! Läbi ja lõhki lummav, on kleit Eesti rahvale omaselt nõiduslik. Tormiselt tahutud vorm on ühtaegu õrn ja vägine ning juhul, kui tegemist on mõne kohaliku disaineri loominguga, on see juba praegu kirjutanud end siinse moekultuuri ajalukku.

Evelin Oras


Üks julgemaid valikuid, mis õnnestus igati - nii värv kui ka lõige kaunistavad kandjat ning tekitavad imetlust ja kinnitust, et Eesti naistes siiski on suurlinlikku sära, mida ei peljata näidata.

Evelin Oras

Heidy Purga


Võluv! Maagiline ent elegantne, sõdalaslik ent voogav kui vesi - Heidy Purga peegeldab selgelt Põhjala naiste väge.

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Inara Luigas, Katrin Rannama


Eesti rahvarõivad on kaunid ning väärivad enam tunnustust. Setu daamid peegeldavad hästi me juuri ning esiemade suursugusust.

Presidendi vastuvõtt 2019

Anna Stepanova


Elegantne ja muinasjutuline! Puhvvarrukaid kaunistavad puud ja hirved - oluline sõnum meite metsapoliitikutele!

Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora ja telerežissöör pr Anna Stepanova

Roberta Einer


Klassikalisele lõike paneb elama ruumiline ja rikkalik kangas. Kiitust väärib ka kleidi seljaosa ning väikesed detailid, nagu Swarovski kristallidest rukkilille motiiviga kõrvarõngad.'

EV101, Anne & Stiili galerii

Viktoria Ruubel

Kleit, mis püüab pilku ennekõike laitmatu istuvuse ja rätsepatööga. Seelikuosa on meisterlikult lõigatud ning kanga langevus suurepärane, kiitused tegijale!

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Keit Pentus-Rosimannus


Punane nõuab enesekindlust ning Keit Pentus-Rosimannus tõestas taas kord, et püksid käivad ka naiste jalas - kaotamata seejuures naiselikkust.

EV101, Anne & Stiili galerii

Evelin Võigemast


See, et sel aastal nõnda paljud naised lootuse sümbolit - valget - kandsid on väga ilus. Ajalooliselt on valge olnud ka üks peamiseid naisõiguslaste, nn suffragette’de värve ning ka läänemaailmas leiab just valge hetkel kasutust seoses võrdõiguslikkuse, teineteise toetuse ning vägivallavastase liikumisega.

Näitleja Evelin Võigemast ja  tütar Loviise Võigemast

Kerli Roosmets


Daam hallis rabas lihtsa, elegantse lõike ning viimistletud üldmuljega. Küsimust tekitas küll kleidi materjal, kuid sellest hoolimata oli üldtulemus väga kaunis.

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019