Kristen Michali abikaasa Evelin Oras kõndis sinisele vaibale kollases kleidis, millega võib vabalt minna ka Oscarit vastu võtma. Kolm omanäolist 3D tikandit kleidil ja sama efektsed kõrvarõngad loovad koosluse SELLEST KLEIDIST, mida meenutame veel aastaid. Evelin Orase kleidi autor on moelooja Liisi Eesmaa, tema on meisterdanud kleidile ka 3D tikandid ja kõrvarõngad. Muide, tänavuse Oscarite gala üks armastatumaid värve oli samuti kollane.

Kristen Michal, Evelin Oras

Luisa Rõivas on läbi aastate kleidirallidel osutunud nii võitjaks kui kaotajaks. Sel korral võib viimaseid kuid beebiootel Luisale anda võidupärja, sest naine näeb tõeliselt efektne välja. Kleidi ja maani jaki värvidemäng on paigas ja käekott tõestab, et midagi pole jäetud juhuse hooleks. Luisa komplekti autor on moelooja Liisi Eesmaa, kõrvarõngad on ehtekunstnik Tanel Veenre looming.

Luisa Rõivas

Mai Palling on justkui kleidivormeli Lewis Hamilton, kes toob igal aastal esikoha. Tal on anne valida lõiked ja värvid, mis üllatavad alati. Ja mitte ainult - tal see "Wow Faktor" ja võluvõime ükskõik milline kleit välja kanda. Palling kandis sel korral Iris Janvieri loomingut.

Kalle Palling, Mai Palling

Ieva Ilvese valikuid on meenutanud läbi aegade legendaarse Ameerika esileedi Jackie Kennedy stiili. Sel aastal mõjub tema kleit minimalistliku muinasjutuna, kus detailid panevad i-le täpi. Braavo! Autor on Läti moelooja Ingrīda Drāzniece, kes on Ievale ka varem kleite disaininud.

Presidendi vastuvõtt 2019

Keit Pentus-Rosimannus on igavene eksperimenteerija. Ta on tuntud kui naine, kes kannab igal vastuvõtul uue disaineri loodud kleiti. Sel aastal astus Keit sinisele vaibale legendaarses värvide koosluses - punane kohtub fuksia roosaga. Liisi Eesmaa loodud tualetis on ühtaegu nii püksid kui ka kleit ehk naiselik pool kohtub maskuliinse energiaga. Kleidi autor on taaskord moelooja Liisi Eesmaa.

Keit Pentus-Rosimannus

Ivi Eenmaa mõjub kui kuldajastu diiva, kellel on iga aksessuaar hoolikalt läbimõeldud. Tumeroheline litritega pitskleit, pikad kindad, šikk käekott ja aksessuaarid on kõik loodud ükteist täiendama. Proua Eenmaa on näide, et igas eas naine võib olla magnet punasel vaibal. Väärib märkimist, et Ivi Eenmaa on varem kandnud Arne Niidu loodud taiest 20 aastat tagasi.

Ivi Eenmaa

Anna Stepanova kleit on tänavuse presidendi vastuvõtu üks kõige julgemaid. Litritest koosnev seelikuosa ja puhvis käised on kahtlemata ootamatu kooslus, mis väärib aplausi. Stepanova riskantne valik tuli, nägi ja võitis. Kleidi on loonud Karolin Kuusik.

Heidy Purga on justkui Star Warsist välja astunud kangelanna, kelle kaleidoskoopiline kleit mõjub efektselt ja jääb meelde. Sellise kimono stiilis kleidiga võib mistahes punasel vaibal kõigi pilgud endale võita. Plusspunktid lihtsa soengu eest, mis aitab kleidil esimest viiulit mängida. Igal aastal on Heidy Purgale loonud kleidi Karolin Kuusik, nii ka tänavu.

Heidy Purga, Jaanus Rohumaa

Valgeid kleite on Vabariigi aastapäeval enamasti vähe, ilmselt kardetakse sattuda nö. "pruutide" kategooriasse. Ometi tõestab näitleja Evelin Võigemast, et kleidi puhul loeb see õige lõige ja vaevu aimatav värvide mäng. Nimelt on Võigemasti minimalistlik, kahest osast koosnev kleit helebeeži ja valge võidukas mäng. Tegemist on Studio August loominguga, Evelini kõrvarõngad on Birgit Skolimowski disain. Tütar Loviise Võigemast kannab aga Kalamaja Printsesside loomingut.

Näitleja Evelin Võigemast ja tütar Loviise Võigemast
Marianne Mikko

Marianne Mikko armastab julgeid värve ja ka sel korral on ta võitjate poolel. Kleidi nutikas lõige toob kandjas esile parima ja jätab kergelt boheemlasliku mulje. PS. Vaadake kui kavalalt on kleit pandud harmoneeruma Mikko abikaasa Peteri kollaste kingapaeltega.

Marianne Mikko, Peter Andrekson