Delfi TV otse-eeter täitub 24. veebruari õhtul alates kella 17-st mammutprogrammiga, kus alustuseks jälgitakse Estonia kontserdimajja presidendi vastuvõtule saabujaid, seejärel presidendi aastapäevakõnet ning lõpetuseks õhtu kõige mahukamas osas peomelu ja külalisi, kes presidendipaari kätlemise järel poseerivad ürituse fotoseinal.

Vürtsi ja vaheldust pakuvad otsepildile kommentaarid aina suuremat populaarsust koguva Delfi taskuhäälingute keskkonna Delfi Tasku erinevate podcastide saatejuhtidelt. Kell 17 alustab otseülekande kommenteerimisega pidulikele joogi- ja etiketijuttudele keskenduv saade "Vala välja", kus erikülaliseks Imre Sooäär, orienteeruvalt kell 18.30 jätkab Raimo Poomi juhitav poliitikasaade "Tagatuba" riigipea värskelt lõppenud kõne alalüüsimist, kell 19 võtavad tunniks teatepulga üle kirgliku ja mahlaka spordisaate "Mehed ei nuta" juhid Peep Pahv, Jaan Martinson ja Tarmo Paju, järgmisel täistunnil naisteajakirja Anne & Stiil moegurud. Õhtu lõpetuseks asub kommentaatoripulti sõbrannade saade Tissident, sealhulgas otse Estonia kontserdimajast muljeid vahendav Marianne Ubaleht.

Läbi õhtu vahendab Kroonika meelelahutusportaal presidendi vastuvõtu kirevamat poolt otseblogis, kus kaasa löövad moeeksperdid, ning toovad lugejate-vaatajateni mahukad pildigaleriid kõikidest külalistest ja peomelust, kleitidest ja aksessuaaridest ning videoeksperimendid ja -intervjuud kohapealt. Kogu Delfi portaali pidupäevakajastus algab juba varahommikul fotode ja videotega lipuheiskamiselt Toompealt, jumalateenistuselt Kaarli kirikust ning kaitsejõudude paraadilt Vabaduse väljakult.

Õhtuse presidendi vastuvõtuga paralleelselt vahendab Delfi TV otsepildis, fotos ja videos sündmusi ka Vabaduse väljakult ja vanalinnast, kus EKRE korraldatavale Tõrvikurongkäigule on oodata suuri rahvamasse.

Head Eesti Vabariigi aastapäeva!