„Pole raske märgata, et operatsioon blogijaga „sakraalse ohvri” rollis ei õnnestunud. Venemaa elanikkond osutus palju arukamaks ja mõistlikumaks, kui on harjunud üleolevalt mõtlema Lääne poliittehnoloogid,” lausus Narõškin intervjuus ajalehele Argumentõ i Faktõ, vahendab Dožd.

Narõškin lisas, et viimastel aastatel on Lääne eriteenistustel kahanenud entusiasm võimaluste suhtes inspireerida Venemaal massilist protestiliikumist ja mitte kõige väiksemat rolli selles ei mänginud Navalnõi mürgitamine.

„Niikaua, kuni Venemaa jääb igasuguste väliste rünnakute suhtes haavamatuks, ei kaota seestpoolt kõigutamise teema meie oponentide jaoks kunagi aktuaalsust,” ütles Narõškin.

Et Venemaa elanikkonna huvi Navalnõi vastu pidevalt kahaneb, otsib Lääs talle juba Vene protestiliikumise embleemina asendajat, teatas Narõškin, vahendab RIA Novosti.

„Täna ollakse USA ja EL-i riikide luurekogukondades sunnitud tunnistama, et elanikkonna huvi „Berliini patsiendi” vastu pidevalt kahaneb. Ütlen veelgi rohkem: talle juba otsitakse asendajat Vene protesti embleemina,” ütles Narõškin.