Eestis on väga keeruline kehtestatud kiirustel sõita, sest enamus Talllinnast on tänaseks 30 km/h ja enamuse autojuhtide väga madal sõiduoskus on selline, et piirkiirus on ületamatu nõudmine. Kui iga liikumine, mis on liikumine, tembeldatakse mõistet mõtestamata kihutamiseks, on loomulik, et jõutakse lahendamatusse absurdi.

Mida madalam on riigi arengutase, seda enam juhitakse seda läbi liikluse. Mida vähem tsikleid, seda pikemad ummikud ummikupealinnas. Mida rohkem Teslasid bussi ridadel tsiklite asemel, seda ebamugavam ja ohtlikum kõigil on. Seega, mida vähem maakaid ja kogu maailma vihkavaid hipstereid linna elu korraldamas, seda paremaks, turvalisemaks ja odavamaks kõigi elu läheb.

Lihtsalt näidake suunda ja kasutage peegleid, ärge sõitke punasega ristmikule ega ummistage neid. Miks Eestis on õnnetusi mõne võrra rohkem, on ikkagi tingitud liikluskorraldusest ja väga madalast õppekvaliteedist, kus täiesti harimatud inimesed ilma igasuguse järelvalveta väljastavad lube inimestele, kellel pole mitte mingit asja liiklusesse. Sellel kõige pole kiirusega mitte mingit pistmist. Kiirusega seonduvad õnnestusi toimub üldse alla 5% ja see number on langev.

Riik on otsustanud, et liikluses võib osaleda üks väga piiratud võimete ja oskust grupp inimesi, kellel pole vaja ei numbrit, tehnilisi nõudeid, kindlustust ega ühtegi liikluseeskirja täita eeldusel, et kogu vastutus lasub mootorsõiduki juhtidel. Ikka selleks, et ühed saaksid kõiki inimesi ainult ohtu panna oma lodeva ja täiesti hoolimatu käitumisega autoteedel, mis pole selleks liikluseks sellise arengutasemel inimestel poolt kunagi loodud.

Autoteele pääsemiseks on vaja igal pool tsiviliseeritud maailmas pääset. See on süsteem, mis tagab kõigi elusalt koju jõudmise ja selle pääsme nimi on juhiluba, tehnilinepass ning ülevaatus, mis sisaldab numbrimärki ja kindlustust, mis võimaldab kõiki omavahelisi suhted tsiviliseeritud korras lahendada. Ohutu liikluse alus on see, et kõigi oskused ja sõidukid vaataksid nõuetele, mis on ühiselt kokku lepitud.

Kui Eesti riik midagi ette ei võta, kasvavad kriminaal- ja väärteokorras karistatud inimeste registrid, kuigi 1,3 miljoni individuaalselt karistatud isiku piir on juba sisuliselt käes! Ehk maailma kõige kuritegelikum rahvus on kindlasti Eesti. Lühike on see nimekiri, mida on õigesti tehtud. Parasiitlus ja teiste eludega žonglöörimine ei ole ühelgi tingimusel tolereeritav. NÄIDAKE SUUNDA!!!