Delfile video saatnud pealtnägija sõnul toimus intsident Pärnu mnt. tänaval suunaga Nõmme ristmiku poole Hiiu pubi läheduses.

"Kaks meest tulid järsku väiksemast autost välja, tirisid valgest bussist mehe välja ja hakkasid teda taguma," rääkis pealtnägija Delfile.

Sündmust filminud inimese sõnul eelnes videos toimunule ka veel tulede vilgutamist ja ebaharilikke manöövreid, mistõttu tundus talle tõenäoline, et tegemist oli liiklusolukorrast tingitud juhtumiga.

"Üks karjus teisele midagi sellist nagu, et "sa kuradi tatt, sa ei oska liigelda" vms. Vähemalt mina nii kuulsin. Tundus, nagu oleks Venemaal juba!," rääkis pealtnägija.

Avariid siiski pealtnägija sõnul tema teada läheduses ei olnud toimunud.

"Vägivalda ei õigusta miski, ning videos nähtav pilt on äärmiselt võigas," ütles Delfile Põhja prefektuuri operatiivjuht Ivo Utsar. "Kuigi politseile kirjeldatud kaklusest sündmuskohalt teada ei antud, on meil tänu meedias avaldatud videole olemas omajagu infot, et asjaolusid selgitada ning kokkuvõttes ka vägivallatsejad vastutusele võtta."

Utsar lisas: "Head inimesed, kes te sarnast jõhkrat käitumist pealt näete ja filmite, palun andke kohe sellistest juhtumitest ka politseile teada. Sest mida kiiremini see info meieni jõuab, seda kiiremini saavad sellised vägivallateod lahendatud ja süüdlased vastutusele võetud."