Tasuta kontsertetendusele oodatakse tuhandeid suudlejaid. „Neid, kes on kindlasti nõus ühel ja samal ajal sümboolseks lembehetkeks, kutsume üles registreerima endale Piletikeskuse kaudu 0 pilet, mis tagab muuhulgas ka parema koha kontserdi vaatamiseks,“ toob välja Tartu 2024 teabe- ja turundusjuht Marili Vihmann.“

Vihmann lisab, et ühissuudlus võib olla romantiline suudlus, põsemusi sõbrale, embus või vanema põsemusi lapsele. „Eestimaalaste ühine lembehetk on pühendatud seksuaalteadlikkusele. „, mis on Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 üks teemasid,“ lisab Tartu 2024 teabe- ja turundusjuht Marili.

Kontsertetendusel astuvad üles eestlaste poolt palavalt armastatud 20 eurolauljat, kelle seas on ka 2014. aasta lauluvõistluse võitja Conchita Wurst. Suursündmus toimub täpselt nädal peale Malmös Eurovisiooni võitja selgumist. Korraldajad ootavad ühissuudlusele tuhandeid suudlejaid.

Teiste seas astuvad üles, Victor Crone, Lenna Kuurmaa, Liisi Koikson, Koit Toome, Hanna-Liina Võsa, Jaanika Sillamaa, Ivo Linna, Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland, Laura Põldvere, Elina Netšajeva, Birgit Sarrap, Getter Jaani, Elina Born, Robin Juhkental, Alika Milova, Uku Suviste, Juhan Uppin ja Stig Rästa.

Kontsertetendusest teeb otseülekande ETV ja kogu päeva kajastust saab järgida ka Kroonika veebist.