villemdrillemil on seljataga väga töökas aasta. Valmis sai esimene täispikk album, tänu millele võitis ta ka Eesti muusikaauhindadel hiphop-/räpiartisti kategoorias auhinna. Kas järgmise aasta siht on saada aasta meesartisti tiitel?

Juttu tuleb ka plaadiesitluskontserdist. Villem ütleb, et ta ei hõiska kunagi enne õhtut. Ärevus on talle võõras, ent rahulolematus olemasolevaga on talle vägagi tuttav.

Villemi sõnul tuleb hea asi siis, kui sellele aega anda. Käsu peale ei kipu nii juhtuma. Juttu tuleb ka muusikalistest tulevikuplaanidest. Villem tunnistab, et on omajagu arg ja peab end pikalt koguma, enne kui kellelegi muusikalise koostöö teemal kirjutab.

Artistielu viljelemise kõrvalt käib ta ka ülikoolis. Kuidas leiab ta loometöö, esinemiste ja õppimise kõrvalt aega sotsiaalseks eluks? Tuleb välja, et üks tema lemmiktegevusi on teha mitte midagi. Ta nendib, et 23aastasena mängib ta endiselt kodus GTA-d.

Koos laulja ja produtsent Karl Killinguga on neil peosari FRAT, mis toimub kord kuus klubis D3. Mida üks ürituse korraldamine tähendab ning kuidas on üks ettevõtmine nii suurejooneliseks kujunenud?

Goodmen Productionsi loojad Freddy ja Gabriel panevad Villemi maalima. Vaata videost järele, millised kunstiteosed valmisid!



Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!