Ülejäänud erakondade toetusnäitajad võrreldes märtsiga oluliselt muutunud pole. Kõrgeima toetusega erakond on jätkuvalt Isamaa (toetab 27%), järgnevad Reformierakond (19%), EKRE (15%), Sotsiaaldemokraatlik Erakond (13%) ja Keskerakond (10%). Eesti 200 toetus on valimiskünnise piiril (5%).

Kui veel märtsis edastas EKRE Reformierakonda populaarsustabelis 2 protsendipunktiga, siis aprilliks on nad kohad tabelis vahetanud.

Parlamendivälistest erakondadest on jätkuvalt kõrgeim Parempoolsete toetus (4%). Eestimaa Rohelisi toetab 2%, erakonda KOOS 1% ning muid erakondi kokku alla ühe protsendi valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest, 3% annaks hääle üksikkandidaadile.

Kokkuvõttes on koalitsioonierakondade toetus (tervikuna) aprillis 37%, opositsioonierakondadel 52% ja parlamendivälistel erakondadel 7%. Võrreldes märtsiga märkimisväärset muutust pole.

Aprillikuine küsitlus toimus 4. – 11. aprillil 2024. Üle-eestiliselt küsitleti 871 vähemalt 18-aastast Eesti kodanikku. Ankeetidest 50% koguti telefoni- ja 50% veebiküsitlusega. Erakondade toetusnäitajate arvutamisel on aluseks võetud valimiseelistust omavad vastajad.