Dokumendid avaldati informatsioonivabaduse seaduse alusel ja pandi üles internetti. Neid on tugevalt toimetatud, et kaitsta salateenistuse agentide isikuid ja nende töömeetodeid, vahendab BBC News.

Dokumentide järgi leidis 2022. aasta oktoobri ja 2023. aasta juuli vahel aset vähemalt 24 hammustamisintsidenti. Salateenistuse agente hammustati randmest, küünarvarrest, küünarnukist, vöökohast, rinnast, reiest ja õlast.

Need dokumendid ei kajasta tingimata Commanderi kõiki hammustamisi, sest puudutavad ainult salateenistuse töötajaid, mitte muud Valge Maja või Camp Davidi personali.

Bideni koer lahkus Valgest Majast oktoobris, nädal pärast seda, kui üks salateenistuse agent oli tõsise puremise pärast arstiabi vajanud.

Enne seda juunis vajas agent sügava hammustuse tõttu küünarvarde õmblusi. Vere tõttu põrandal katkestati 20 minutiks ekskursioonid Valge Maja idatiivas.

Juulis hammustas Commander teist salateenistuse agenti käest ja vaja oli kuut õmblust. Üks e-kiri näitas, et hammustus tekitas sügava lahtise haava ja agent hakkas kaotama tõsist hulka verd.

Ühes e-kirjas soovitatakse, et Bideni ihukaitsjad oleksid loovad, et tagada iseenda ohutus.