„Sahhalin protiv voinõ“ juhtis tähelepanu sellele, et 24. oktoobril ilmus Gorini kontole Vene sotsiaalmeediaplatvormil Odnoklassniki tema foto laigulises vormiriietuses, millel on pael kirjaga „Zatšeburašim“. Väljanne Agentstvo teatas, et selliste paeltega on vabatahtlikud rindele läinud. Agentstvo võttis ühendust Odnoklassniki kasutajaga, kes oli Gorini foto meeldivaks märkinud. Temalt küsiti, kas Gorin on armu saanud. „A kas talle määrati surmanuhtlus?“ küsis see naine vastu.

Gorini naaber Dmitri kinnitas, et endine vang sai haavata ja viibib Južno-Sahhalinski haiglas.

Sahhalini oblasti prokuratuuri andmetel mõisteti Gorin 2003. aastal süüdi tahtlikus tapmises ja „sellele järgnenud laiba mõnitamises“. Gorin mõisteti kümneks aastaks vangi, aga 2010. aastal sai ta eeskujuliku käitumise eest ennetähtaegselt tingimisi vabadusse.

Samal aastal tappis Gorin oma tuttava, pärast mida „otsustas minevikku meenutada“ ning lõikas laiba küljest liha ja sõi seda.

2012. aastal lõi Gorin koos vennaga 29 korda noaga Aniva linna elanikku.

2018. aastal mõistis kohus Gorini 22 aastaks erirežiimiga kolooniasse. Kohtu andmetel sõi Gorin veidi peale tapmist laiba küljest lõigatud liha.

Jaga
Kommentaarid