Väidetavalt leidis sündmus aset esmaspäeval, kui FBI lähenes tänaval linnapeale, tema turvamehel paluti kõrvale astuda ja konfiskeeriti linnapea kaks iPhone’i ja iPadi. Mõne päeva pärast saadeti need tagasi.

Adamsi kampaaniaadvokaat Boyd Johnson ütles avalduses: „Pärast föderaaljuurdlusest teadasaamist avastati, et üksikisik oli hiljuti käitunud valesti. Läbipaistvuse ja koostöö vaimus teatati sellest käitumisest viivitamatult ja ennetavalt uurijatele. Linnapea on olnud ja on jätkuvalt pühendunud selles küsimuses koostööle.“ Ta lisas, et linnapead ei ole süüdistatud üheski seaduserikkumises.

Kolmapäeval seisis Adams iganädalasel kohtumisel ajakirjanikega silmitsi küsimustega, mis puudutasid tema kampaania peamise rahakoguja Briana Suggsi kodus aset leidnud FBI haarangut. Linnapea ei avaldanud, et tema poole olid pöördunud FBI agendid, kes konfiskeerisid tema elektroonikaseadmed kaks päeva varem.

Allikad ütlesid CBS-ile, et Adamsi advokaatide poolt uurijatele edastatud teave ei hõlmanud Suggsi, vaid kedagi teist linnapea ringis. Allikad keeldusid isikut iseloomustamast, kuid nende kohta arvati olevat infot ühes linnapea seadmes.