Tööde käigus toimuvad Kursi tänava ja Põhja puiestee ristmiku piirkonnas maa-aluste kommunikatsioonivõrkude ümberpaigutamised, mis on seotud Vanasadama trammitee rajamisega. Sulgemise ajal on liiklus ümber suunatud, liiklejatele soovitatakse võimalusel vältida kesklinnas autoga liikumist.

Seoses ristmiku sulgemisega muutuvad bussipeatuste asukohad. Bussiliini nr 3 Linnahalli peatus Randla suunal paikneb ajutises asukohas peale Kalasadama tänava ristmikku hoone nr 23 ees. Bussiliin nr 66 Linnahalli peatus Randla suunal asub peale Kalasadama tänava ristmikku hoone nr 23 ees. Kopli liinide suunal peatub buss nr 73 enne Kalasadama tänava ristmikku.

Vanasadama trammitee rajamise tulemusena valmib ligi 2,5-kilomeetrisel lõigul uus trammiliin, mis algab Kivisilla ja Gonsiori tänava ristmikust ning ulatub kuni Põhja puiesteeni. Lisaks läbib uuenduskuuri ka kogu rajatava trammiliini ulatusse jääv linnaruum. Rajatakse uued haljasalad, ristmikud tehakse kõigile liiklejatele turvalisemaks ja kaasaegsemaks.

Esmaspäeval suletakse liiklusele Kursi tänava ja Põhja puiestee ristmik

Sel nädalal suleti osaliselt muuhulgas ka Tehnika tänav, kuid seda seoses kanalisatsioonikollektori renoveerimisega.

Hetkel on suletud näiteks Hobujaama ristmik ning osaliselt ka Pronksi-Jõe kant. Esimene neist on seotud trammitee ehitusega, teine Pronksi projektiga.

Lisaks pandi pikaks ajaks kinni Tondi ülesõit. Tööde tulemusena valmib 2024. aasta lõpuks uus raudteealune läbisõit.