Tehnoloogiaeksperdi ja Huawei koolitusjuhi Jekaterina Mishina sõnul on uue Mate 50 Pro nutitelefoni puhul tegemist Huawei ajaloo võimsaima mudeliga, mis on varustatud kõrgeima taseme tehnoloogiaga nii fotograafia, üldise jõudluse kui ka stiili ja vastupidavuse osas.

Mate 50 Pro nutitelefoni eripäraks on eeskätt just 50-megapikslise liikuva avaga kaamera, mille 10-astmeline reguleeritav füüsiline ava sisaldab täiustatud optilist süsteemi. Tänu sellele, et valgus jõuab paremini kaamera avani, saab sellega teha parima kvaliteediga pilte ja videoid, millel avalduvad selgemini nii heledus, valgus ja varjud kui ka külmad ja soojad toonid.


„Eraldi selleks ette nähtud professionaalrežiim võimaldab käsitsi teravussügavust ja hägususe astet reguleerida. Nii on võimalik jäädvustada erakordseid portreesid, tekstuure, maastikke või hoopis makrovõtteid terava esiplaani ja häguse taustaga,“ tõi Mishina välja. Tänu täiustatud tehnoloogiale on ka pimedas tehtud võtted varasemate mudelite ülesvõtetega võrreldes veelgi detailsemad ning uduste piltide pärast tehnoloogiaeksperdi sõnul enam muretsema ei pea.

Võimsust ja mugavust lisab uuele nutitelefoni mudelile ka SuperHubi funktsioon, mis võimaldab andmeid ja faile piiramatult ühest rakendusest ja seadmest teise kanda. „See murrab igasugused piirid, mis eraldasid varem üksteisest eri platvorme ja rakendusi,“ märgib Mishina. Samuti suudab telefon vabastada vajadusel kuni 20 GB salvestusruumi. „Selleks paneb telefon kokku dubleerivad failid, tihendab vähemkasutatavaid rakendusi ja kõrvaldab tarbetuid korduvaid allalaadimisi, et telefoni jääks rohkem ruumi vaid vajaliku jaoks,“ selgitab Huawei koolitusjuht.


Lisaks Mate 50 Pro tehnoloogilistele uuendustele on Huawei teinud arendustööd ka seadme füüsilise vastupidavuse osas. „Näiteks võimaldab materjaliteaduse alal kõrgeimal tasemel hinnatud elastne ekraaniklaas muuta seadme oranži värvi mudeli erakordselt kukkumiskindlaks,“ kirjeldas ekspert. Samuti selgitas Mishina, et seade on kuni 6 meetri sügavusel veekindel ja on ühtlasi esimene omataoline mudel, mille tegemisel on kasutatud vegannahka.

Jaga
Kommentaarid