Põltsamaa-Võhma teel on varahommikuse seisuga juhtunud kaks raskemat liiklusõnnetust, ühe kohta saigi häirekeskus teate kell 6.46, teine juhtus 14 minutut hiljem 1,4 kilomeetrit Põltsamaa pool.

Päästeauto sõitis libeduse tõttu teelt välja ja rullus katusele. Autos oli 4 päästjat, kes kõik toimetati kiirabi poolt Tartu Ülikooli kliinikumi. Esialgsel hinnangul ei ole ühegi päästja vigastused eluohtlikud.

Auto väljatõmbamiseks on tellitud Tartust puksiirauto. Põltsamaa komandos jätkab teenistust uus valvevahetus asendusautoga Jõgeva komandost. Sündmuskohal on ka politsei ning kõik liiklusõnnetuse asjaolud selgitatakse välja ametkondliku juurdluse käigus.

Päästeauto sõitis sündmusele, kus samal Põltsamaa-Võhma maanteel oli sõiduauto sõitnud libeduse tõttu teelt välja. Sõiduauto juht vigastusi ei saanud.

Päästeamet palub kõigil liiklejatel olla liikluses väga ettevaatlik, kuna ilmaolude tõttu on teed kohati väga libedad

Maanteeamet hoiatab, et varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel valdavalt soolamärjad. Väiksematel teedel tuleb arvestada kinnisõidetud lumega.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Hommikul paiguti võib olla udu. Õhutemperatuur on valdavalt väikeses plussis.

Hommikul on teedel kohati libeduseoht!