1. klassis käiva poisi unistuseks oli saada Venemaa riikliku maagaasi kaevandamis-, töötlus- ja tarneettevõte Gazprom aktsionäriks, kirjutab Lenta.

Venemaa föderaal(propaganda)agentuuri Rossotrudnitšestvo teatel sai pealinnast Biškekist pärit Tašmatov aktsiate asemel Kremlilt hoopis kingituse: tuntud Tula piparkoogi, termokruusi ja autogrammiga president Putini portree.

Ta tunnistas, et proovib präänikulaadset Tula piparkooki esmakordselt.

Oma kingid sai koolipoiss käte Vene teaduse ja kultuuri keskusest Biškekis, kus nagu pressiteatest selgub, korraldati selle tarbeks suur tseremoonia.

Kõrgõzstani föderaalagentuuri esindaja Viktor Nefedov kinkis lapsele kohaliku valitsuse poolt ka Suure universaalse koolientsüklopeedia ning soovis talle edukat karjääri poliitilisel areenil. Võimuesindajad avaldasid lootust, et poisil säilib ka tulevikus huvi nafta- ja gaasitööstuse vastu, märkis Rossotrudnitšestvo.

Varem teatas Vene propagandamasin, et Putin mängis Kremli lähedal asuval uisuväljal koos üheksa-aastase Tšeljabinski poisiga hokit. Ja see polnud veel kõik: kohale kutsuti ka olümpiavõitja Valeri Kamenski, kes andis mõlemale ühise trenni.