RIA Novosti teatel on kokkulepe järgmine:

- Täielik relvarahu kuulutatakse välja 10. novembri keskööst Moskva aja järgi. Aserbaidžaani ja Armeenia väed jäävad positsioonidele, kus nad asuvad.

- Pooled võtsid kohustuse vahetada sõjavange.

- Jerevan peab enne 15. novembrit tagastama Bakuule Kǝlbǝcǝri rajooni ja enne 1. detsembrit Laçıni rajooni, jättes endale viiekilomeetrise laiusega Laçıni koridori, mis tagab Mägi-Karabahhi ja Armeenia vahelise ühenduse. Seejuures Šuša linna, mille vabastamisest Bakuu eile teatas, see punkt ei puuduta. Lisaks sellele peab Armeenia enne 20. novembrit ära andma Ağdami rajooni ja enda käes oleva Qazaxi rajooni osa.

- Kokkupuutejoonele Mägi-Karabahhis ja Laçıni koridori äärde paigutatakse Vene rahuvalvajad – 1960 sõjaväelast laskurrelvadega, 90 soomustransportööri ning 380 ühikut auto- ja eritehnikat.

- Rahuvalvajad paigutatakse positsioonidele paralleelselt Armeenia vägede väljaviimisega. Rahuvalvajate kohalviibimise aega piiratakse viie aastaga automaatse ajapikendusega veel viieks aastaks, kui kokkuleppe ükski osapool ei otsusta sellest lahkuda.

- Lähima kolme aasta jooksul tuleb kindlaks määrata Laçıni koridori uue liikumistee ehitusplaan, mis võimaldab ühendust Stepanakerti ja Armeenia vahel. Sellele peaks järgnema Vene rahuvalvajate ümberpaiknemine selle marsruudi kaitsele. Aserbaidžaan garanteerib seejuures transpordiühenduse ohutuse Laçıni koridoris.

- Sisemiselt ümber paiknenud isikud ja põgenikud peavad naasma Mägi-Karabahhi ja ÜRO põgenike ülemkomissari ametkonna kontrolli all olevatesse rajoonidesse.

- Kõik majanduslikud ja transpordiühendused regioonis tuleb blokeeringust vabastada, kusjuures Armeenia võttis endale kohustuse tagada transpordiühendus Aserbaidžaani läänerajoonide ja Nahhitševani vahel. Ühendusi hakkavad kontrollima Vene piirivalvurid. Lisaks sellele plaanitakse tagada uute transpordiühenduste ehitamine, mis ühendavad Aserbaidžaani põhiterritooriumi Nahhitševaniga.

Armeenia peaminister Nikol Pašinjan nimetas kokkulepet enda jaoks äärmiselt raskeks otsuseks, aga märkis, et teist väljapääsu tal ei olnud.

Jerevanis tungisid meeleavaldajad Armeenia parlamendi hoonesse, teatas Interfax. Nad nõudsid, et nende juurde tuleks Pašinjan.

Teatatakse ka, et meeleavaldajad tirisid autost välja ja peksid läbi Armeenia parlamendi spiikri Ararat Mirzojani, kellelt nõuti, et ta ütleks, kus Pašinjan on.

Koguneti ka Pašinjani kodu juurde.