Koroona on hõivanud uudiste esiküljed, nagu teised rasked haigused oleksid maamunalt kadunud. Siiski näitab statistika, et kõige enam sureb inimesi südame-veresoonkonnahaiguste ja pahaloomuliste kasvajate tagajärjel. Haigestumine puudutab ka järjest nooremaid inimesi. Tervise Arengu Instituudi andmetel sai 2017. aastal ligi 8800 inimest vanuses 20–65 aastat pahaloomulise kasvaja diagnoosi. Eesti Haigekassa andmetel vajas 2019. aastal vähiravi rohkem kui 40 000 inimest. Õnneks on tänapäeva meditsiin nii palju arenenud, et enamik raskeid haigusi on seljatatavad. Ometi oleme kõik meedia vahendusel lugenud abivajajatest, kel napib materiaalseid vahendeid raske haigusega võitlemiseks. Keegi meist ei taha sellisesse olukorda sattuda.

Raske haiguse diagnoosi saamine pöörab pahupidi nii haigestunu kui ka tema lähedaste elu. See võib kaasa tuua vajaduse igapäevase toe järele ja nõuda täiendavaid kulutusi põetajale, arstiabile või rehabilitatsiooniteenusele. Rääkimata sellest, et ka igapäevased püsikulud ei kao kuhugi. Enamjaolt selgub olukorra tõsidus alles siis, kui ollakse ise haigestunud või nähakse kõrvalt kellegi teise rasket saatust. Aga kuidas sellises olukorras hakkama saada?

Üheks võimalikuks lahenduseks on rahalisi probleeme ennetada ja soetada endale kriitiliste haiguste kindlustuskaitse, mis kehtib koos elukindlustusega. Selle kindlustuskaitse olemasolu annab võimaluse taotleda hüvitist, mis makstakse välja kuu aega pärast diagnoosi kinnitamist. Compensa Elukindlustuse hüvitatavate diagnooside loetelus on 20 väga rasket haigust juba nimetatud südame-veresoonkonnahaigustest ja vähist viirusliku entsefaliidi ning koomani. Hüvitise suurus lepitakse kokku kindlustuslepingu sõlmimisel ja see makstakse välja korraga ning ühes summas. Hüvitise kasutamise üle saate ise otsustada. Kui aga juhtub halvim ja haigus jääb võitjaks, saavad lähedased kindlustussumma, mis aitab neil materiaalselt mõnda aega toime tulla.

Kindlustusmakse suurus sõltub teie vanusest ja tervislikust seisundist. Mida tervemana leping vormistada, seda soodsam on kindlustusmakse. Kui tervisehäda lisandub pärast lepingu sõlmimist, siis kindlustusmakset see enam kallimaks ei muuda. Kui aga mõni tervisemure on lepingu sõlmimise ajaks juba ilmnenud, võib kindlustusmakse kujuneda kallimaks kui tervel inimesel.

Kuna inimeste võimalused ja vajadused on erinevad, siis endale sobiliku variandi väljaselgitamiseks tasub helistada telefonil 610 3000 või broneerida aeg nõustamisele aadressil www.compensalife.ee. Compensa Elukindlustuse kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis. Nõustamine on kõigile tasuta ega kohusta lepingut sõlmima.

Praegu on õige aeg mõelda kriitiliste haiguste kindlustuse peale, sest kõik, kes sõlmivad Compensa Elukindlustuses kriitiliste haiguste kindlustuse hiljemalt 30.11.2020, osalevad loosis, kus auhinnaks on spaapakett kahele. Pakett sisaldab ühte pääset koos ööbimisega üheks ööks ja ühe hoolitsusega mõlemale. Vaata lisaks compensalife.ee/kampaaniad.

Kindlustusteenust pakub Compensa Elukindlustus. Tutvu tingimustega veebilehel www.compensalife.ee ja pea nõu asjatundjaga telefonil 610 3000.

Jaga
Kommentaarid