Juba eile hommikul kutsuti Valgevene populaarseimas opositsioonilises Telegrami kanalis Nexta Live kogu riigis teid blokeerima, et segada eritehnika liikumist. Palju suuremat järgimist leidis aga Minski naiste eeskuju, kes moodustasid Kamarovski turu juurde inimketi. Nii väljendasid nad solidaarsust kokkupõrgetes OMON-iga kannatada saanud meeleavaldajatega. Varsti moodustati selliseid „solidaarsuskette” kogu Minskis, Grodnas, Baranavitšõs, Žlobinis, Slutskis, Dzjaržõnskis, Saligorskis, Pinskis, Marjina Gorkas, Stovbtsõs, Fanipalis, Ivantsevišõs, Assipovitšõs ja mujal. Valgeis rõivais ja lilledega naised seisid tänavate ääres või liikusid rongkäigus, vahendab Meduza.

Sarnane aktsioon toimus Minskis ka Dzeržinski prospektil meditsiiniülikooli juures, kuhu kogunes üle 200 meediku. Kohale saabus ka Valgevene tervishoiuminister Uladzimir Karanik, kes nimetas protesti „selgelt lavastatud ürituseks”. Pärast aktsiooni vahistati erakorralise meditsiini arst Bagdan Šõlnikovski. Miilits solidaarsuskette üldiselt ei seganud, aga teised meeleavaldajad, kes nende juurde kogunesid, vahistati.

Õhtul püüdsid meeleavaldajad hakata väikeste gruppidena Minski erinevates osades tänavaid blokeerima. Autoinspektsiooni töötajad ja eriüksuslased ajasid nad aga laiali.

Valgevene siseministeerium teatas kahest liiklusmiilitsatele otsasõidust. Üks leidis aset Minskis. Autojuht püüdis põgeneda, aga ta peeti teenistusrelva kasutades kinni. Teine juhtum oli Baranavitšõs. Auto peatati rehvi tulistades, aga juhil õnnestus põgeneda. Siseministeerium teatas ka kahe Molotovi kokteile valmistanud isiku vahistamisest.

Paljud Minski elanikud toetasid meeleavaldajaid oma korterite rõdudelt. Grušavka linnaosas sõitis OMON üht meeleavaldajat taga ajades elumaja hoovi ja tulistas rõdude suunas. Pärast pimeduse saabumist skandeerisid Minski magalarajoonide elanikud massiliselt president Aljaksandr Lukašenka vastaseid loosungeid.

Õhtul hakati Telegrami kanalites aktiivselt jagama videoid, milles endised eriüksuslased viskavad oma vormi prügikasti protestiks rahumeelsete meeleavalduste laialiajamise vastu. Riiklike telekanalite mitu saatejuhti teatasid oma töölt lahkumisest.

Valgevene uurimiskomitee teatas 25-aastase mehe surmast vahi all Gomelis. Mees oli vahistatud pühapäeval ja mõistetud ebaseaduslikust kogunemisest osavõtu eest 10 päevaks arestimajja. Mehel hakkas halb ja ta viidi haiglasse, kus ta hiljem suri. Mehe ema ütles Raadio Vaba Euroopale, et ta ei võtnud üldse meeleavaldusest osa, vaid läks oma pruudi juurde. Ema sõnul olid mehel südameprobleemid.