Floridas löödi 10 109 uue juhtumiga osariigi rekord. Kolmapäeval oli uusi juhtumeid Floridas 6563. Tegemist oli 25. päevaga järjest, kui Floridas püstitatakse seitsme päeva jooksva keskmise rekord. Päevase nakatumise rekordeid püstitati ka teistes osariikides, näiteks Goergias, mis oli üks esimesi osariike, mis hakkas piiranguid lõdvendama. Georgias oli uusi juhtumeid 3472.

Texase kuberner Greg Abbott kehtestas eile osariigiülese kaitsemaski kandmise nõude avalikes kohtades kõigis maakondades, kus on üle 20 positiivse Covid-19 juhtumi. Texases oli eile 7915 uut nakatumisjuhtumit.

Florida Miami-Dade’i maakonna juht tegi teatavaks öise liikumiskeelu kella 22-st kuni koiduni alates täna õhtust. Selle lõpptähtaega ei teatatud. Florida 10 109 uuest nakatumisest eile umbes 2300 läksid Miami-Dade’i maakonna arvele.

USA juhtiv nakkushaiguste ekspert dr Anthony Fauci seostas kasvavat nakatumist riigis vähemalt osaliselt leebemate karantiinimeetmetega kui kehtisid mõnedes Euroopa riikides, mis on suutnud olukorda pöörde tuua.