Samuti peab suur osa meist, kes elavad suuremates asulates, klassikalise söegrilli kasutamiseks plaanima pikemat väljasõitu loodusesse. Kehvapoolne ilm ja linnakorter ei ole aga mingiks takistuseks, kui kodus on olemas nutikas ja lihtne elektrigrill, millega saad nautida grillitud hõrgutisi kodust lahkumata aasta läbi.

Elektrigrilliga valmivad hõrgutavad road igal ajal. Samuti ei sega sind ei lõikavalt külm tuul ega vihmahoog. Vähe ruumi võtvat elektrigrilli saab kasutada igas köögis. Võid säriseva grilli seltsis aega veeta ka kortermaja rõdul, kus söegrilli kasutamine on mõistagi keelatud.

Nutikas Tefali OptiGrill tuvastab küpsetusplaadil oleva toidu hulga ja paksuse ise ning reguleerib selle alusel temperatuuri ja küpsetusaja täpselt parajaks. Muretsemine selle pärast, kas liha on saavutanud just sellise küpsusastme, nagu sina ja su külalised soovivad, jääb Tefali targa grilliga kindlast minevikku. Saad valmistada täpselt enda eelistustele vastavat toitu – kas siis läbiküpsenud, keskmise küpsusastmega või pooltoorest. OptiGrillil on ühe nupuvajutusega valitavad küpsetusprogrammid, mille abil saad valmistada nii punast liha, linnuliha, kala, peekonit, vorste, burgereid kui ka võileibu. Samuti on sel sobiv režiim külmutatud toidu jaoks.

Mugava köögiseadme erilised omadused ei lõpe aga siin. OptiGrilli grillplaadid saad asendada juurde ostetava küpsetusnõu või vahvliplaatidega ja nii muuta see kompaktne seade tõeliselt universaalseks köögiabiliseks. Loomulikult saab eemaldatavaid plaate pesta nõudepesumasinas, mis teeb seadme eest hoolitsemise eriti lihtsaks.

Alusta grillihooaega kohe! Laia valiku Tefali elektrigrille ning kasulikke ja põnevaid lisatarvikuid leiad Euronicsist. Juunis saad OptiGrilli ostuga kingituseks kaasa väärtusliku steiginugade komplekti!

Jaga
Kommentaarid