„Ei ole MINGIT VÕIMALUST (NULL!), et posti teel hääletamine oleks midagi vähemat kui põhjalikult võltsitud,” kirjutas Trump, vahendab BBC News.

Twitter lisas Trumpi postituse alla lingi kujul märke: „Get the facts about mail-in ballots.” („Vaadake fakte posti teel hääletamise kohta.”)

Trump vastas sellele uue säutsuga, milles ütles, et Twitter „lämmatab täielikult sõnavabaduse”.

Twitteri link viib kasutajad leheküljele, kus Trumpi väiteid posti teel hääletamise kohta nimetatakse „alusetuteks”. Twitter tsiteerib CNN-i, Washington Posti ja teisi väljaandeid.

Sellele järgneb osa „mida te peate teadma”, kus Twitter korrigeerib presidendi väidetavaid valeväiteid.

Twitter on lubanud hakata panema vale- või eksitava informatsiooni juurde rohkem selliseid hoiatusi.

Trump süüdistas oma säutsudes Twitterit sekkumises 3. novembril kavas olevatesse USA presidendivalimistesse. Trumpi sõnul lämmatab Twitter täielikult sõnavabaduse ja tema presidendina ei luba sellel juhtuda.

Twitterit kritiseeris ka Trumpi kampaaniamänedžer Brad Parscale. „Kampa löömine kallutatud valeuudiste „faktikontrollijatega” on suitsukate Twitteri ilmselgele poliitilisele taktikale võltsusutavuse andmiseks. On palju põhjuseid, miks me loobusime kuid tagasi igasugusest reklaamimisest Twitteris, ja selge poliitiline kallutatus on üks neist,” kirjutas Parscale Twitteris.