Üle 65-aastastele on piirangud kohustuslikud, noorematele soovituslikud. Linnadministratsioon palus aga piirangutest kinni pidada kõigil, sest president Vladimir Putini antud töövaba nädala ajal saab koguda ressursse, mis on vajalikud koroonaviiruse epideemia leviku korral, vahendab Fontanka.

Lubatud on minna prügi välja viima. Minna apteeki ja poodi hädavajalike kaupade järele. Võib sõita tööle, kui töökoht töötab. Välja võib minna erakorralist meditsiiniabi saama või kui on oht elule või konflikti korral.

Peaks käima kõige lähemas poes, aga meetrites ei ole seda veel seni kindlaks määratud.

Taksoga on lubatud sõita ja töötavad erinevad kullerteenuse pakkujad.

Kõigis avalikes kohtades, tänaval, poes, apteegis ja mujal tuleb hoida teiste inimestega 1,5-meetrist distantsi, välja arvatud ühistranspordis ja taksos.

Koduloomadega on lubatud jalutamas käia, aga mitte kaugemal kui sada meetrit kodust. Kui tihti, ei ole kindlaks määratud.

Väljas spordiga tegeleda pole lubatud.

Keelatud on ka lapsevankriga jalutama minemine.

Eakaid vanemaid külastada ei tohi.

Peterburist välja Leningradi oblastisse saab ainult passi näidates ja peab olema ka dokument, mis kinnitab sinna minemise eesmärki. Oblastisse saab, kui seal on maaomand või ollakse suvilaühistu liige. Samuti kui seal on töökoht. Niisama eaka sugulase juurde ei lasta.