Kell 18.10 teatati avariist Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 40. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel alkoholijoobes 40-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Citroen C4 üle ning sõiduk kaldus üle vastassuunavööndi teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 21.00 juhtus õnnetus Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 18. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis 20-aastane naine sõiduautoga Peugeot 508 tagant otsa ees liikunud sõiduautole Honda HR-V, mida juhtis 44-aastane mees. Mõlemad juhid toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati ka viis narko- ja kümme alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted riigiteedel valdavalt niisked või märjad. Lõuna- ja Kesk-Eestis ning Virumaal on teetemperatuur miinuspoolel ja märjad teelõigud võivad kohati olla ootamatult libedad.

Prognoosi kohaselt on päeval muutliku pilvisusega ilm ning üksikutes kohtades sajab veidi vihma, pärastlõuna on sajuta. Õhutemperatuur tõuseb +4 kuni +8 kraadi.

Tänasest algab ka üks liikluspiirang: Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Ääsmäe viaduktil ja Jõgisool Tallinna sõidusuunal teostatakse kell 9.30 kuni 16 teekatte remonttöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruse piirang ning vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.