Ähvardused tehti pea üheaegselt kella 19.30 paiku. Lugejad kirjeldasid, et käis evakueerimine ning mõlema keskuse juures oli palju tuletõrjeautosid ning politseipatrulle.

"Kõlasid häiresignaalid ja inimestel paluti majast lahkuda," kirjeldas Kristiine keskuse külastaja. Tema sõnutsi paanikat ei tekkinud.

Päästeameti kõneisik kinnitas Delfile, et tegu on pommiähvardustega, politsei kinnitas sama.

Mõnda aega ei sõitnud ka bussid Viru keskuse terminali. Selle asemel peatusid nad Postimaja bussipeatuses.

Kella 21 paiku oli Viru keskus üle kontrollitud, Kristiine keskuses lõpetasid demineerijad töö pool tundi hiljem. Lõhkekehi ei leitud. Politseist ei osatud kosta, kas ähvardused tehti sama või erinevate isikute poolt.

Viimati oli Tallinnas keskustele suurem pommiähvarduste laine mullu kevadel. 31. märtsil tehti pommiähvardus Viru keskusele, Kristiine keskusele, Rocca Al Mare keskusele ja Arsenali keskusele. Järgmisel päeval tehti ähvardus ka Nautica keskusele ning uuesti Viru keskusele, lisaks veel mitmele ettevõttele. Teated tulid asutustele e-kirja teel.

Pea kuu aega hiljem tehti ähvardus Ülemiste keskusele. Hiljem selgus, et Ülemiste juhtumi puhul oli tegu poisikeste tembuga. Kas 31. märtsi ja 1. aprilli ähvarduste tegija on tabatud, pole uudistest läbi käinud.