6. detsembril kell 20.18 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mahtra 30a juures, kus teadmata sõiduk sõitis otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 55-aastasele naisele. Kannatanu toimetati haiglasse ja on seal raskes seisus. Sõiduk lahkus sündmuskohalt.

Praeguseks on tuvastatud, et sõiduk, mis 6. detsembril Lasnamäel jalakäijale otsa sõitis oli universaalkerega hõbedast värvi Volkswagen. Liikluskuritegude uurija sõnul sai tõenäoliselt sõiduki esiosa õnnetuse käigus ka vigastada. Politsei palub kõigil, kes Mahtra, Raadiku, Peterburi või Mustakivi tee piirkonnas sellist autot on märganud, sellest teada anda. Samuti võiksid seal piirkonnas tegutsevad firmad, millel on õues valvekaamerad ning pardakaameratega sõidukite omanikud võimalusel üle vaadata möödunud nädalalõpu salvestised, ehk jäi õnnetuse põhjustanud sõiduk kusagile lindile.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid seda liiklusõnnetust pealt nägema või omavad infot õnnetusse sattunud sõiduki kohta võtta politseiga ühendust infotelefonil 612 3000 (E-R kell 8.00-19.00) või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee.