Politsei teatas täna, et üleeile leiti Kohtla-Nõmmel Männiku tänava korterist vägivallatundemärkideta 45-aastase mehe surnukeha. Tegemist on juba kolmanda sarnase juhtumiga samas kandis.

Nimelt leiti 16. novembril Kohtla-Nõmmel Sügise tänaval asuvast eramust 48-aastase mehe surnukeha.

Kaks päeva hiljem leiti samalt aadressilt ka 56-aastase mehe surnukeha. Täpse surma põhjuse selgitab ekspertiis, ent esialgse info põhjal võib surma põhjuseks olla alkoholimürgitus.

Uurimisega on tänaseks tuvastatud, et kolm meest tarvitasid ühiselt alkoholi.

"Sellest tulenevalt ei saa välistada, et meeste surma põhjuseks võib olla alkoholimürgitus, kuid täpse põhjuse selgitab välja ekspertiis," teatas Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Jelena Filippova.

Jõhvi politseijaoskonna juht Andreas Kliimanti sõnul ei ole Kohtla-Nõmme piirkonnas politseile teadaolevalt probleeme olnud salaalkoholi levikuga. "Vähemalt ei ole piirkonnapolitseinikele selles osas signaale laekunud. Mis puudutab hetkel uurimises olevaid juhtumeid, siis menetluse eesmärgiks on täpsemalt selgitada, kas kolm surmaga lõppenud ajaliselt ja ruumiliselt lähestikust sündmust on kuidagi omavahel seotud, muuhulgas kas tegu võis olla alkoholimürgistusega või selle liigtarbimisega," lisas Kliimant.

Politsei palub kõigil, kellel on informatsiooni piirkonnas võimaliku kahtlase päritoluga alkoholi olemasolu kohta, võtta ühendust politseiga telefonil 112.