Igal varahommikul edastab politsei meediale eelmise ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, joobes juhtide ning ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Värske liiklusinfo alusel toimus eile, 10. novembril üks kergem õnnetus, kui Tallinnas linnaliinibussis kukkus reisija. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta infot ei laekunud. Alkoholijoobes juhte tabati aga lausa 49.

Võrdluseks - nädal tagasi pühapäeval sai politsei kätte 32 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti, pluss ühe narkojoobes juhi. Kaks nädalat tagasi oli pühapäeval purjus juhte 12.

Septembri algusest alates oli tegu viienda korraga, kui ööpäevas tabati rohkem kui 40 joobes juhti. Neli neist on olnud nädalavahetuse päevad.

Seevastu 27. augustil sai politsei teatada, et eelmisel ööpäeval tabati vaid üks narko- ja üks alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juht.

Eilsele sarnaselt tabati palju purjus juhte ka jaanipäeva ajal: 23. juunil 50, 24. juunil 114 ja 25. juunil 57.

Pea iga nädal on aga päev või lausa mitu päeva, kui joobes juhtimisega jääb politseile vahele vähem kui kümme mootorsõiduki juhti. Päris nulli pole aga tänavu jäädud.