Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja ütles Delfile, et kaks surmajuhtumit ei ole omavahel seotud.

Esimene surnukeha leiti laevalt öösel kella kolme ajal ja tegemist oli 25-aastase naise surnukeha. Vägivalla tundemärke sellelt ei tuvastatud ja surma põhjuse selgitab lahang.

Teine surnukeha leiti laevalt kella viie ajal hommikul ja tegemist oli 21-aastase mehega. Ka tema puhul ei tuvastanud politsei vägivalla tundemärke ja surma põhjus selgub lahangul.

Mõlemad surnuna leitud inimesed olid Soome kodanikud ja nad leiti oma kajutitest.

Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link ütles, et Silja Europa teeb tavaliselt Helsingi ja Tallinna vahelisi kruiise ja seda tegi ta ka eile. Laev sõitis kell kuus õhtul Helsingist välja, oli kella kümneks Tallinnas ja tagasi sõitis täna kell 12.30. Õhtul toimub laeval pidu, aga soovijad saavad ka maha minna.

Link ütles, et Tallinki laevadelt on varasematel aegadel leitud narkootikume ja inimesi on ka narkootikumide tõttu vahistatud. Ta ei osanud öelda, kui tihti on Tallinki laevadelt narkootikume leitud, aga ta nentis, et politsei käib tihti laevade peal.

Kas kaks surmajuhtumit laeval võisid olla seotud sellega, et mõlemale hukkunule müüdi nad tapnud narkootikume, ei osanud ta samuti öelda. Surma põhjuste uurimisega tegeleb politsei.

Jaga
Kommentaarid