Kivistik lisas, et ka Danske panga kriminaalmenetluse raames viimastel päevadel läbi viidud toimingud ei ole andnud ühtegi viidet, mis annaks aluse Aivar Rehe surma põhjuses kahelda ning kinnitavad, et tegemist oli enesetapuga.

Täna kohtus siseminister Mart Helme politseijuht Elmar Vaheri ja peaprokurör Lavly Perlinguga, et saada ülevaade Aivar Rehe otsingutest.

"Sain ülevaate Aivar Rehe kaasuses seni toimunust. Tänase päeva jooksul peaksid saabuma erinevate ekspertiiside tulemused. Peale tulemuste esmast analüüsi kohtume uuesti ja kavandame tulemustele tuginedes järgnevaid samme," teatas Helme pressiteate vahendusel.

"Kohtumised veensid mind, et vaatamata kriminaalmenetluse algatamata jätmisele viiakse surma asjaoludega seoses läbi kõikvõimalikke seaduses ettenähtud uurimis- ja muid menetlustoiminguid. Täiendava info selgumisel teavitame sellest ka avalikkust."

Eelmisel esmaspäeval kaduma läinud Aivar Rehe surnukeha leiti kaks ööpäeva hiljem tema enda hoovist, kus ta oli olnud kadumisest saati. Politsei ja vabatahtlikud olid Rehet otsinud tema kodu ümbrusest, ent mitte hoovist. Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder tunnistas, et koduhoovi oleks pidanud siiski varem kontrollima.

Jaga
Kommentaarid