19-aastane Ciro Grillo seisab silmitsi süüdistustega, et tema ja ta sõbrad vägistasid suvepuhkuse ajal Sardiinia eksklusiivses Costa Smeraldas asuvas koomiku villas Skandinaavia modelli, vahendab uudistekanal The Telegraph.

Viie Tähe Liikumine on üks neljapäeval ametisse astunud Itaalia uue valitsuskoalitsiooni osapooltest. Vägistamisjuhtum lahvatas ajal, mil Beppe Grillo naasis avalikku arutellu, kutsudes erakonna juhti Luigi Di Maiot üles astuma hoopis vasaktsentristlikusse Demokraatlikku Erakonda ja vältida otsevalimisi.

Itaalia meedia teatel kohtusid Ciro Grillo ja veel kolm meest naisega, keda ei nimetata, Porto Cervos asuvas ööklubis ja pärast öist ohjeldamatut joomist naasid nad Grillo perekonna luksusvillasse, kus väidetav vägistamine aset leidis.

Grillo ja teiste süüdistatavate advokaadid väidavad, et süüdistatavad ei ole eitanud 19-aastase naisega seksimist, vaid väidavad, et vahekord oli konsensuslik.

Prokurör Gregorio Capasso ütles reedel meediale, et uurimine viiakse varsti lõpule.

"Arvestades juhtumi tundlikkust, säilitame ülima konfidentsiaalsuse," ütles prokurör reedel uudisteagentuurile ANSA.

Prokurörid otsivad narkootikumide ja alkoholi tarbimise kohta tõendusmaterjali ning politsei on konfiskeerinud süüdistatavate mobiiltelefonid, et leida sealt võimalikke pilte või videoid kõnealusel ööl villas toimunu kohta.

Grillot ja teisi esindavad advokaadid keeldusid kommenteerimast, kuid teatasid prokurörile, et naise kaasus oli nõrk, kuna ta oli vägistamisest teatamiseks oodanud 10 päeva, jätkates seni oma puhkust.

Grillo on Beppe Grillo neljast lapsest teine. Ta tegeleb juba aastaid võitluskunstidega, olles ka savate meister. Aktiivse sotsiaalmeedia kasutajana armastab Grillo postitada fotosid ja kommentaare oma treeningutest ja pidudest.