Sõiduki hoolduse logiraamat
Sellel saidil saate pidada oma auto kohta logiraamatut, mis võimaldab salvestada ja analüüsida teavet sõiduki parandamise kohta: kuupäevad, asendatud varu- ja kuluosad ning teie sõidukit hooldavad töökojad. Sellisel moel on võimalik autole tehtavaid väljaminekuid planeerida ja vältida liigset kulutamist.

Samuti saab teha logiraamatusse sissekandeid märgatud rikete, nende ilmnemise aja ja tõenäoliste põhjuste kohta. Need andmed on auto järgmisel hooldusel väga kasulikud.

Õli vahetamise ajalugu
Ärge üritage kõike meeles pidada – see ei pruugi õnnestuda! Õli vahetamise intervallid, selle bränd, tüüp, viskoossusaste, samuti hind ja kvaliteet – kõik need detailid saate salvestada oma isikliku profiili alla ja süsteem annab teile teada, kui õlivahetusaeg hakkab kätte jõudma. Jälgige ja analüüsige auto õli tarbimise numbreid, nii saate õigeaegselt reageerida ja ennetate mootoririkkeid või enneaegset kulumist.

Varuosade asendamise graafik
Täpsustage oma sõiduki läbisõit ja AUTODOC-i spetsialistid annavad teile soovitusi ning koostavad teie auto varuosade (ka kuluosade) kohta asendamisgraafiku. Saabuvate hoolduste kohta teavituste saamiseks uuendage auto läbisõidu teavet nii sageli kui võimalik. Nii näete alati plaanilisi asenduskuupäevasid kalendrist.

Kulutused kütusele
Märkige üles oma läbisõidumõõdiku näidud ja kütuse tarbimise numbrid, hoidke silma peal auto käitumisel teel olles ning sisestage kommentaare erinevate tanklate kütuse kvaliteedi kohta. Nii säästate märkimisväärses koguses raha ja pikendate auto hooldusvahemikke.

Isiklikud märkmed ja sõiduki dokumentatsioon
Keskkonnas AUTODOC CLUB saate hoida fotosid ja skanne oma sõiduki dokumentatsiooni ja kindlustuse kohta, samuti kõikvõimalikke märkmeid – nii on kogu oluline info leitav ühest kohast.

Lisage enda jaoks kõige huvitavamad ja kasulikumad PDF-failid, videoõpetused või foorumiteemad oma lemmikute alla, nii on need alati käepärast.

Kasutades Autodoc manuaale auto varu- ja kuluosade iseseisvaks vahetamiseks, hoiate remonditöökoja teenuste kasutamiselt kokku hulga raha. Lehel club.autodoc.ee on üle 892 spetsialistide koostatud manuaali, kus õpetatakse auto hooldustööde tegemist. Seal jagatakse praktilist teavet varuosade paigaldamise kohta koos üksikasjalike juhendite ja fotodega. Lisatud on ka nimekiri kõigist tööriistadest, hooldustoodetest ja tarvikutest, mida konkreetse parandustöö tegemiseks vajate. Kui küsite, saate AUTODOC-i spetsialistidelt ka kiireid nõuandeid.

Jaga
Kommentaarid