Ivanka Trumpi on lisatud erinevatele fotodele, mis kujutavad olulisi hetki ajaloos, alates USA iseseisvusdeklaratsiooni allkirjastamisest kuni Jaapani kapituleerumiseni Teise maailmasõja lõpus, vahendab Guardian.

Ajakirjanik Erin Ryani üleskutse järel lisati Ivanka fotole Jalta konverentsist Winston Churchilli, Franklin Roosevelti ja Jossif Stalini kõrvale.

Teises säutsus seisis Ivanka Martin Luther Kingi kõrval. Samuti näidati teda rahvushümni ajal põlvitanud Ameerika jalgpalluri Colin Kaeperniki kõrval ning prints Harry pulmas ja Valge Maja olukorraruumis ajal, kui Osama bin Laden tabati.

Veel näidati Ivankat telesarja „Sõbrad” tegelasena, ületamas Abbey Roadi koos ansambli The Beatles liikmetega, laval koos Beyoncéga ja 1980. aastate ulmefilmi „ET” nimitegelasena.

Ivanka esinemist G20 tippkohtumisel kritiseeris teiste hulgas demokraadist kongressi liige Alexandria Ocasio-Cortez, kes ütles, et see kahjustas USA diplomaatilist staatust.

Ivanka püüdis ühineda Prantsusmaa presidendi Emmanuel Macroni, Kanada peaministri Justin Trudeau, Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktori Christine Lagarde’i ja Suurbritannia peaministri Theresa May vestlusega.